România mondenă: Top 8 ţinute de vedete care te inspiră primăvara asta

12 Aprilie 2012

Rochii lungi, diafane, din materiale vaporoase, fuste în culori neon, accesorii nude, pantofi coloraţi, toate se poartă în această primăvară, iar vedetelor nu le lipsesc din garderobă. Poţi să te inspiri şi tu din stilul lor vestimentar şi să furi câteva idei care te vor scoate din anonimat.

1. Andreea Raicu poartă culori neon

Culorile electrice sunt la mare căutare şi în acest sezon. Fie că optăm pentru o bluză albastră, aşa cum a făcut Andreea, sau încercăm rochii galbene sau portocalii, ţinutele în culori puternice ne vor scoate, mereu, din anonimat. Dacă îţi este teamă să porţi mai multe piese vestimentare în astfel de culori, poţi încerca o bluză neon, cu un blug şi accesorii negre.

2. Rochia nude, foarte feminină

De câteva sezoane, rochia nude a devenit preferata vedetelor la evenimentele mondene. Poţi încerca şi tu o astfel de rochie, pentru un look foarte feminin. O poţi purta ziua cu sandale flip flops, sau seara cu sandale platformă şi un clutch colorat.

3. Sandale flip flops şi pantalon larg

Raluca Lăzăruţ nu se fereşte să poarte sandale flip flops chiar dacă nu este foarte înaltă. Într-o zi de weekend, când ieşi la o plimbare în parc, poţi să îmbraci o pereche de pantaloni mai largi, în care te vei simţi foarte comod, o bluză din mătase, foarte feminină şi sandale flip flops. O pălărie de inspiraţie masculină, va da un aer foarte chic ţinutei tale.

4. Coraiul, o culoare primăvăratecă

Pentru acest sezon , stiliştii recomandă rochiile vesele în nuanţe de corai. O astfel de rochie, cum poartă Malvina, o poţi îmbrăca la birou sau la o ieşire, la un cocktail. Accesoriile nude se asortează perfect cu o rochie corai.

5. Boyfriend jeans, perfecţi în orice situaţie

Jeanşii sunt pantalonii fără moarte. Mereu la modă, tinereşti, se potrivesc cu mai toate piesele vestimentare din dulapul tău şi pot fi purtaţi în orice moment al zilei. Jeanşii boyfriend, răsuciţi la glezne şi purtaţi cu pantofi cu toc şi o bluză lejeră, cu un umăr gol, îţi vor da un aer foarte sexy.

6. Rochia lungă, pentru evenimente speciale

Foarte multe persoane consideră că o astfel de rochie, lungă, elegantă, într-o culoare puternică, aşa cum poartă Tania Budi, este greu de purtat. Însă, o dată ce o vei încerca te vei îndrăgosti. Rochia lungă oferă o eleganţă aparte şi unde mai pui că te şi înalţă, dacă o porţi cu tocuri. Secretul este să stai mereu dreaptă şi să afişezi un zâmbet demn de covorul roşu.

7. Ţinută pentru ieşirea în club

Atunci când vrei să petreci cu fetele, într-o noapte, în club, poţi alege un outfit foarte sexy. O rochie mulată pe corp îţi va scoate în evidenţă toate formele. Iar dacă rochia este şi într-o culoare neon, cu siguranţă vei fi în centrul atenţiei. Nu uita, totuşi, că ce e mult strică, aşa că nu opta pentru rochii scurte sau foarte decoltate.

8. Jeanşii evazaţi, potriviţi pentru o plimbare în parc

Cu toate avem, în dulap, cel puţin o pereche de jeanşi evazaţi. Sunt mereu la modă şi foarte uşor de purtat. Îi poţi combina cu un tricou simplu, un sacou, pentru zilele răcoroase şi o pereche de converşi. Şi nu uita de bicicletă, este foarte la modă în această primăvară!