România mondenă: Top 7 piţipoance de succes. Vezi din ce câştigă bani!

16 August 2012
Multe vedete feminine din ţara noastră şi-au făcut o obişnuinţă din a ţine prima pagină a tabloidelor şi din a fi în atenţia publicului, însă puţine au o meserie şi o sursă stabilă de venit.

Unele aşa zise piţipoance îşi câştigă existenţa datorită emisiunilor de scandal din România, în timp ce altele îşi fac iubiţi de bani gata.

Vă prezentăm în continuare cum reuşesc vedetele aparent fără un loc de muncă să câştige bani.

1. Sânziana Buruiană câştigă mii de euro lunar

Este recunoscută la nivel naţional ca fiind piţipoanca numărul 1 a României, dar pe Sânziana Buruiană nu o deranjează deloc această titulatură.

Vedeta se laudă că primeşte aproximativ 1.000 de euro pentru fiecare apariţie televizată, iar pe lângă aceşti bani mai primeşte sume importante şi pentru pictoriale şi prezentări de modă.

Recent, Sânzi a semnat un contract de publicitate cu o casă de modă din România, în urma căruia a mai câştigat 5.000 de euro.

Aşadar, din câte spune vedeta, venitul ei lunar se ridică la aproximativ 10.000 de euro.

2. Andreea Tonciu primeşte bani de la părinţi

Prietenă bună cu Sânziana Buruiană, Andreea Tonciu se laudă şi ea cu un venit lunar destul de mare. Cu toate că nu a spus niciodată în public câţi bani cheltuie lunar, Andreea îşi permite să-şi cumpere orice doreşte.

Andreea Tonciu câştigă bani tot din emisiuni TV şi din pictoriale, dar mai are un avantaj: părinţii ei o sponsorizează ori de câte ori vedeta rămâne fără finanţe.

3. Simona Sensual a intrat în afaceri imobiliare

O altă piţipoancă de pe meleagurile noastre este Simona Suhoi, cunoscută drept Simona Sensual. Este bine ştiut faptul că ea este sponsorizată destul de des de Nicu Maharu, dar pe lângă această finanţare vedeta se laudă că a intrat în afaceri imobiliare şi că a câştigat peste 10.000 de euro de pe urma acestui business.

Mai mult, se pare că vedeta cere foarte mulţi bani şi pentru apariţiile TV, din această cauză fiind văzutăt tot mai rar în emisiunile de scandal.

4. Laurette e administrator la o firmă de salubritate

Mulatra Laurette a câştigat foarte mulţi bani datorită apariţiilor în cadrul emisiunilor de scandal, dar şi datorită pictorialelor incendiare pe care le-a realizat. Pe lângă aceste surse de venit, vedeta a fost şi asistenta Adrianei Bahmuţeanu la Kanal D, acolo unde primea aproximativ 2.000 de lei pentru apariţiile TV.

Laurette este şi administrator al unei firme de salubritate, pe care a primit-o cadou de la logodnicul ei, dar face bani şi prin intermediul fiicei ei care nu a împlinit încă un an. Pentru apariţiile alături de fiica ei, vedeta cere aproximativ 3.000 de euro.

5. Simona Traşcă a fost chelneriţă

Simona Traşcă, alias Pamela de România, câştigă bani din apariţiile TV şi din pictorialele pe care le realizează. Mai mult, vedeta spune că a lucrat ca şi chelneriţă şi că nu îi este ruşine să recunoască acest lucru. Simona spune că nu poate preciza o sumă anume câştigată lunar, deoarece totul depinde de joburile pe care le primeşte.

6. Andreea Podărescu nu se mulţumeşte cu banii primiţi pentru prezentările de modă

Fotomodelul este plătit cu sume cuprinse între 200 şi 1.000 de euro pentru fiecare apariţie pe podiumul de modă şi pentru fiecare apariţie la evenimentele din cluburi. Chiar şi aşa, Andreea Podărescu spune că este întreţinută de părinţi, deoarece nu-i ajung banii primiţi pentru prezentările de modă.

7. Bianca Drăguşanu a făcut bani din piatră seacă

Probabil cea mai mediatizată vedetă românească din ultimii ani este Bianca Drăguşanu, care a ştiut să-şi vândă foarte bine imaginea.

Fosta iubită a lui Cristea şi a lui Bote a încheiat mai multe contracte de publicitate cu diferite companii, în urma cărora câştigă mii de euro lunar. Mai mult, dacă este invitată la petreceri sau emisiuni, Bianca primeşte peste 1.000 de euro pentru a fi prezentă.