România mondenă: Top 7 cei mai generoşi bărbaţi îndrăgostiţi. Vezi ce cadouri fac!

6 Aprilie 2012

Se spune că iubirea nu se măsoară în cadouri. Însă, când vrei să cucereşti o divă, maşinile scumpe, blănurile sau diamantele nu trebuie să lipsească din arsenalul cuceritorului.

1. Cătălin Botezatu, cel mai darnic burlac

Designerul român este unul dintre cei mai generoşi bărbaţi. Când vine vorba despre fericirea iubitei sale, Cătălin nu se uită la bani. Bianca Drăguşanu a fost una dintre cele mai răsfăţate femei din viaţa lui Bote. Maşini de fiţe, un range rover de 100.000 de euro, rochii de la renumite case de modă, bijuterii cu diamante, petreceri aniversare pentru care cheltuia zeci de mii de euro şi multe altele, toate pentru a vedea bucuria în ochii Biancăi.

2. Alin Ionescu, soţul perfect pentru Cristina Spătar

Omul de afaceri Alin Ionescu ştie cum să-şi arate dragostea faţă de soţia sa, Cristina Spătar. Pe lângă diamante încrustate în aur alb, haine scumpe şi poşete de firmă, Alin i-a cumpărat Cristinei şi o maşină foarte scumpă, un Range Rover.

3. Irinel Columbeanu îşi ia cadourile înapoi

Pe vremea când Irinel Columbeanu era îndrăgostit lulea de Monica Gabor nu mai ştia ce cadouri să-i dăruiască pentru a-şi arăta dragostea. Un telefon mobil în valoare de 7.000 de euro, un Bentley Continental GTC în valoare de 235.000 de euro, haine şi accesorii de zeci de mii de euro, toate pentru Monica. Însă, când povestea dintre cei doi s-a încheiat, cu un divorţ răsunător, Monica a returnat toate cadourile.

4. Ilie Năstase, bărbatul care a avut peste 1.000 de femei

Marele tenismen a fost un adevărat crai la viaţa lui. Sportivul se laudă că s-a culcat cu peste 1.000 de femei, de-a lungul timpului. Nu se ştie dacă le-a iubit pe toate, însă cert este că pe actuala consoartă o răsfaţă pe măsura iubirii ce i-o poartă. Printre cadourile scumpe pe care i le-a dăruit iubitei Brigitte Sfăt se numără şi o haină din blană de vizon, căptuşită cu piele de şarpe, în valoare de 7.000 de euro

5. Sabin Ivanov i-a cumpărat soţiei o casă în Italia

Sabin Ivanov a cucerit-o pe Simona Pătruleasa cu conversaţii şi buchete de flori timp de 6 luni până când aceasta a acceptat să iasă cu el la o cafea. Iar după căsătorie, pentru a-i demonstra cât de mult o iubeşte, soţul i-a cumpărat o casa în Italia, mai ales că ştia că bruneta este îndrăgostită de Florenţa. 

6. Ion Ţiriac dăruieşte maşini second hand

Pentru o scurtă perioadă de timp, Ion Ţiriac s-a iubit cu Ana Maria Ferenţ. Şi pentru că, fostul tenismen a vrut să-i arate blondinei cât de mult o iubeşte, i-a dăruit acesteia o limuzină Mercedes. Cântăreaţa nu a vrut să recunoască în faţa presei că maşina este un cadou şi a declarat că şi-a cumpărat singură maşina şi că o plăteşte în rate.

7. Robert Dumitru o răsfaţă pe Maria Dina

Robert Dumitru, fiul patronului de la Dragonul Roşu, a fost învăţat să fie darnic cu iubita sa. Aşa că, i-a cumpărat Marinei Dinu un luxos Porche Cayenne, în valoare de aproape 70.000 €. Blondina este obişnuită să primească de la iubitul său bijuterii scumpe şi haine de firmă.