România mondenă: Top 6 vedete slăbănoage. Sunt frumoase sau nu?

15 Martie 2012
"Femeia slabă e cea care poartă haina frumos, dar cea pe care nu ai vrea să o vezi dezbrăcată", a declarat Catrinel Menghia zilele trecute. Dacă privim toate prezentările de modă care au loc vom observa că, într-adevăr, femeile slabe câştigă detaşat în faţa celor plinuţe. Cătălin Botezatu spunea, la un moment dat, că totul este o chestiune de tehnică şi că ţine, de fapt, de distragerea atenţiei. Designerii vor ca ochiul spectatorului să fie concentrat pe haină, nu pe manechin. Din păcate, însă, iată că această normalitatea a podiumului s-a transformat, greşit, într-o normalitate a străzii. Astăzi, majoritatea femeilor, nemaivorbind de adolescente, îşi doresc să fie slabe. Fac sacrificii, compromisuri, se chinuie, îşi pun chiar viaţa în pericol ca să ajungă acolo.

Acest "virus" al femeilor slabe le-a atins pe multe dintre vedetele de la noi, parte dintre ele chinuindu-se la propriu de dragul siluetei.

Bianca Drăguşanu, de la obeză, la anorexică

Problemele pe care le-a avut cu greutatea în adolescenţă au transformat-o pe Bianca Drăguşanu într-o femeie obsedată la propriu de greutatea ei. Pe vrema când încă activa ca asistentă la "Un show păcătos", spunea, sub formă de glumăm, că mănâncă doar marţea şi joia. Ce-i drept, imaginea ei nu o contrazice. În doar două luni, anul trecut, Bianca Drăguşanu a reuşit să slăbească 10 kilograme. Specialiştii spuneau atunci câ la cele 53 de kilograme pe care le are la o înălţime de 1,80, iubita lui Cristea are cu 14 kilograme mai puţin decât ar trebui şi, mai grav, se află cu două kilograme sub pragul de anorexie.

Andreea Raicu, complexată din cauza kilogramelor... în minus

Este greu de crezut acest lucru, dar iată că există şi femei care nu s-au simţit bine în postura de slăbănoage. Una dintre ele este chiar Andreea Raicu, cunoscută pentru interesul pe care-l are vizavi de modă, stil, mod de viaţă sănătos. Astăzi este foarte mulţumită pentru felul în care arată, însă în adolescenţă copiii o porecleau "scheleţel", tocmai din cauza faptului că era extrem de slabă. Nu a ţinut niciodată dietă, însă are nişte reguli alimentare pe care nu le încalcă niciodată. Andreea Raicu nu mănâncă niciodată după ora 18.00, nu bea, nu fumează, nu se culcă mai târziu de ora 22.00 şi este vegetariană.

Corina Caragea a ţinut cure de... îngrăşare

În adolescenţă, frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Pro TV avea un adevărat complex legat de greutatea ei. "Era un complex pe care îl aveam pentru că eram într-adevăr foarte slabă. Nu ştiam ce să mănânc mai mult ca să mă îngraş. Această situaţie nu mai există acum, probabil trece odată cu vârsta. Cred că până la urmă orice defect te individualizează, îţi dă un farmec aparte. De aceea, cred şi că operaţiile estetice trebuie făcute doar dacă, Doamne fereşte, ai un accident, o cicatrice, un motiv serios, nu un capriciu. Eu sunt momentan foarte mulţumită, nu aş apela la operaţii estestice dar niciodată nu spun niciodată", a declarat Corina Caragea într-un interviu pentru "Poveştiri Adevărate".

Adelina Pestriţu a leşinat la filmări

Fosta soţie a lui Liviu Vârciu face parte din categoria vedetelor care se chinuie să fie slabe. Pe lângă curele drastice de slăbire, Adelina Pestriţu declara, la un moment dat, că bea şi 7, 8 căni de ceai verde pe zi. "Întodeauna am fost la cură, ba de îngrăşare, ba de slăbire. Sunt inconştientă, nu mă învăţ minte. Sunt conştientă că mi se pot întâmpla multe şi grave", a povestit la un moment dat Adelina Pestriţu, pentru Cancan.

Moni Gabor, slabă de dragul iubitului Mr.Pink

După ce a slăbit câteva kilograme bune în timpul divorţului, Moni Gabor face nebunie, după nebunie, de data asta, de dragul iubitului Mr. Pink. Aflată în plin proces de promovare a unei băuturi energizante, Moni Gabor refuză să mănânce spunând că îi este suficientă băutura produsă de iubitul asiatic. Un astfel de moment s-a petrecut zilele trecute, în direct la Cancan TV, unde invitată la masă, Moni a refuzat: "Nu pot să mai mănânc acum. Arată foarte bine mâncarea, am gustat din mai multe delicatese de acest gen, dar tot mai bună e mâncarea chinezească. Acum nu îmi mai este foame, mulţumesc mult, dar am băut energizantul Mr. Pink care îmi suprimă pofta de mâncare", a comentat Monica, la Kanal D.

Iulia Albu a îngrijorat o ţară întreagă din cauza greutăţii sale

Vara trecută lumea mondenă a dat în clocot din cauza imaginii pe care o afişa Iulia Albu. Astăzi lucrurile s-au mai liniştit, însă soţia designerului este la fel de slabă şi nu are de gând să facă nimic în acest sens. "Recunosc că sunt foarte slabă, însă nu fac niciun efort ca să arăt aşa. Mănânc sănătos. Am 1,76 metri înălţime, 45 de kilograme şi o talie de 59 de centrimetri, asta în condiţiile în care am şi născut. Mă simt bine în pielea mea", declara Iulia Albu, în iunie 2011, într-un interviu pentru Click!. Şi, ca să închidă gura târgului, vedeta a completat: "Când îmi spun unii că arăt ciudat, le spun că ei râd de mine pentru că sunt altfel decât ei, iar eu râd de ei pentru că sunt toţi la fel".

Claudia Pavel şi-a schimbat stilul de viaţă şi a slăbit 15 kilograme

A existat o perioadă bună de timp când despre Claudia Pavel, fosta componentă a trupei Cream, s-a spus că este anorexică. Ea a contrazis în permanenţă aceste zvonuri, explicând că kilogramele pe care le-a dat jos voluntar se datorează regimului fibrio pe care l-a adoptat de câteva luni bune. "Am 56 de kilograme şi 1,76 metri. Nu sunt anorexică. Anorexia este o boală nu o imagine. Este o boală psihică. Eu promovez un stil de viaţă sănătos, nu foamea, suferinţa. Mănânc extrem de sănătos, iubesc mâncarea sănătoasă, mănânc întreaga zi dacă îmi este foame şi fac o oră de sport", declara Claudia Pavel în emisiunea "Poveştiri adevărate", de la Acasă TV, anul trecut.