România mondenă: Top 5 bărbaţi cuminţi. Află de ce nu înşală!

31 Martie 2012

Într-o lume plină de scandaluri sexuale, cupluri destrămate, aventuri şi divorţuri, există şi bărbaţi fideli unei singure femei. Sunt celebri, bogaţi, înconjuraţi mereu de doamne atrăgătoare... cu toate acestea, în inima lor nu are loc decât o singură domniţă.

1. Smiley a găsit femeia perfectă

Smiley şi Laura Cosoi sunt împreună de mai bine de 4 ani. S-au cunoscut pe platourile emisiunii "Dansez pentru tine", iar de atunci formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz. Şi chiar dacă el este un bărbat sexy, care nu duce lipsă de admiratoare, Smiley îi este fidel Laurei. Mai mult, artistul o consideră perfectă pentru el. "Este exact aşa cum trebuie. Oferă libertate, iubire şi respect. Ce bărbat şi-ar dori mai mult?", spune cântăreţul. Cu alte cuvine, cum să o înşele dacă ea e perfectă pentru el?

2. Andi Moisescu a ştiut ce vrea

Andi Moisescu şi Olivia Steer se cunosc încă din anul 2002. S-au întâlnit printr-un prieten comun, iar de atunci au rămas împreună. Încă de la început, Andi a ştiut că o vrea pe Olivia şi a făcut tot posibilul să o cucerească, cu răbdare şi dăruire. "Eram atât de precauţi amândoi să nu ne pripim, astfel că ne-am descoperit dragostea cu răbdare şi atenţie, n-am sărit cu capul înainte într-o relaţie, n-am ars etape. Când m-a cerut de soţie, eram amândoi - după îndelungi perioade de introspecţie - edificaţi: ştiam ce vrem, ştiam ce facem”, povesteşte Olivia. Acum, Olivia şi Andi sunt căsătoriţi şi au doi copii minunaţi.

3. Cristian Chivu, cucerit de cuminţenia şi modestia Adelinei

Cristi Chivu şi Adelina sunt căsătoriţi de patru ani, iar în tot acest timp nu a circulat niciun zvon care să destrame imaginea unui cuplu perfect. S-au cunoscut la un concert şi după jumătate de an, Cristi a cerut-o de soţie pe fosta prezentatoare TV. Fotbalistul a fost impresionat de cuminţenia şi modestia Adelinei, aşa că s-a hotărât să nu mai piardă timpul şi să întemeieze o familie. "Adelina este tot ceea ce mi-am dorit de la o femeie. Sunt fericit şi mândru de familia mea!", spunea Cristi, după nuntă.

4. Alex Velea a găsit o femeie care îi dă putere

Alex Velea este un tip sexy, cu un foarte mare succes la femei. Cu toate acestea, Alex are ochi pentru o singură fată. Ana, soţia lui, este femeia care îl înţelege cel mai bine şi care îl susţine mereu. "Eu sunt un tip gelos şi posesiv, însă îi mulţumesc lui Dumnezeu că ea nu este la fel. Dacă aveam o nevastă geloasă, atunci probabil trăiam o dramă. Îmi înţelege perfect viaţa. Mă susţine mereu şi îmi dă putere", spune Alex despre iubita lui.

5. Puya, hip-hoper-ul fidel

Puya este cunoscut şi ca "băiatul rău din Sălăjan". Însă, chiar dacă versurile melodiilor compuse de el vorbesc despre crime, arme, droguri şi violenţă, în viaţa personală, artistul este un bărbat model. Are o relaţie stabilă, din anul 2009, cu Melinda, o brunetă originară din Deva, care a studiat stomatologia la Cluj şi s-a mutat la Bucureşti de dragul artistului. Cei doi s-au căsătorit anul trecut şi au, împreună, o fetiţă.