România mondenă: Primele joburi ale vedetelor. Află ce au făcut în tinereţe!

29 Noiembrie 2012
Au ajuns să aibă salarii de mii de euro pe lună, însă în adolescenţă se chinuiau să câştige câţiva bănuţi pentru a se întreţine singuri. Este vorba despre vedetele din ţara noastră care au dezvălui care au fost primele lor joburi.

Andreea Esca a fost actriţă

Vedeta de la Pro TV organiza, în şcoala generală, spectacole. Însă, în adolescenţă a câştigat primii bani datorită unui rol jucat într-un film regizat de Geo Saizescu.

Bianca Drăguşanu vindea haine

Una dintre cele mai mediatizate vedete din ţara noastră a reuşit să câştige primii bani din vânzarea de haine. Bianca Drăguşanu cumpăra şi modifica haine, după care le vindea. Mai mult de atât, roşcata a fost angajata unei firme care se ocupa cu vânzarae de utilaje de construcţii.

Nicoleta Luciu a fost asistentă

Frumoasa brunetă munceşte de la 16 ani, profesia ei de bază fiind de asistentă medicală. Primii bani i-a câştigat de la Spitalul Universitar, atunci când făcea practică la Secţia Chirurgie. În plus, Nicoleta Luciu făcea modelling şi mai câştiga şi de acolo nişte bani.

Cătălin Măruţă a fost avocat

Prezentatorul de la „Happy Hour“ a terminat Facultatea de Drept şi a lucrat, timp de un an, ca avocat. Cătălin Măruţă spune însă că visul său încă de pe vremea în care era în liceu a fost să lucreze în televiziune.

Victor Slav a fost model

Prezentatorul de la Pro TV s-a apucat de modelling în liceu, apărând în mai multe cataloage de modă, videoclipuri şi reclame. Pentru Victor Slav aceasta a fost şi principala sursă de venit, până în momentul în care a fost angajat de Pro TV.

Mircea Radu s-a angajat ca lăcătuş

După terminarea liceului, Mircea Radu s-a angajat ca lăcătuş la Electroaparataj şi avea un salariu de 1.200 de lei. Însă, după ce a absolvit facultatea şi-a dat seama că vrea să fie jurnalist.