România mondenă: Dragoste în trei! 6 triunghiuri amoroase cu vedete

3 Iulie 2012

Femeile sunt mai frecvent implicate decât bărbaţii în triunghiuri amoroase, potrivit unui studiu britanic. Cu alte cuvinte, ele sunt mai dispuse să-şi împartă bărbatul cu o altă femeie. Însă, atunci când relaţiile extraconjugale se transformă în adevărate căsnicii asistăm la veritabile telenovele cu certuri, despărţiri, divorţuri şi copii. 

Andreea Marin, Ştefan Bănică şi Adriana Nicolae, prietenie pe muchie de cuţit

Adriana Nicolae este actriţă şi instructoare de fitness. Andreea Marin şi Ştefan Bănică se cunosc cu Adriana de pe vremea când actriţa era soţia lui Florin Piersic Junior. Ba mai mult, au fost chiar prieteni de familie, mai ales că Adriana a făcut parte din corpul de balet al Surprizelor. În prezent, relaţia dintre cei trei nu este tocmai roz pentru că despre Adriana se zvoneşte că ar fi făcut un copil cu Ştefan Bănică. Mai mult, cele două femei s-au întâlnit, faţă în faţă, la Gala Premilor Vip, iar "Zâna" nu s-a putut abţine să n-o ia pe Adriana la întrebări: "Soţul meu e tatăl copilului tău? Da sau nu?".

Cristi Borcea, între nevastă şi amantă

Cristi Borcea a fost căsătorit timp de 20 de ani cu Mihaela. Însă, în ultimii opt ani de căsnicie, patronul de la Dinamo a avut o altă relaţie, în paralel, cu Alina Vidican. În prezent, Cristi a divorţat de Mihaela, s-a însurat cu Alina, cu care a făcut şi un băieţel

Adrian Enache, bărbatul care nu se poate decide

Adrian Enache a fost însurat timp de 14 ani cu Corina, însă, în tot acest timp a avut o relaţie şi cu Iuliana Marciuc, cu care are un băiat de şase ani. În prezent, Adrian este logodit cu Iuliana, însă mai locuieşte şi cu fosta nevastă, cu care are o fată de 16 ani.

Pepe nu se poate rupe de fosta soţie

Căsnicia dintre Pepe şi Oana s-a încheiat anul trecut, când cei doi au divorţat cu scandal. Între timp, Pepe s-a însurat cu Raluca Pastramă, însă relaţia sa cu Zăvoranca nu s-a încheiat. Cei doi se jignesc ori de câte ori au ocazia şi nu lasă să le scape vreo apariţie în presă fără să vorbească unul despre celălalt. Ba mai mult, Oana a declarat că Pepe nu o iubeşte pe Raluca şi că singura femeie pe care el o va iubi este ea, fosta soţie.

Sylvia şi-a găsit amant cu ajutorul soţului

Sylvia şi Andrei Ştefănescu formau un cuplu fericit... până la apariţia lui Iulian, un tânăr fotomodel pe care cântăreaţa l-a cunoscut prin intermediul soţului. Acum, Sylvia şi Andrei au divorţat, după ce cântăreţul a aflat, de la un detectiv, că frumoasa lui soţie îl înşală cu fotomodelul.

Bianca, între Cristea şi Botezatu

Bianca Drăguşanu şi Adi Cristea formează un cuplu din martie 2010, imediat după ce Bianca a încheiat o altă relaţie, cea cu Cătălin Botezatu. Însă, în cei aproape trei ani de relaţie cu fotbalistul, roşcata a mai avut mici "escapade" cu Bote. Cea mai recentă întâlnire dintre Bianca şi Bote a avut loc în luna mai, în platoul emisiunii Cancan TV, când designerul şi-a exprimat public sentimentele faţă de fosta lui iubită şi a început să-i facă avansuri. După emisiune, Bote s-a dus la Cristea şi i-a întins mâna: "A fost o glumă!".