România mondenă: Cum arătau vedetele în copilărie? 6 imagini din albumul de familie

19 August 2013
Ne-am obişnuit să-i vedem aproape zilnic la televizor sau să-i auzim la radio, însă mulţi dintre noi nu ştim nimic despre trecutul lor. Vedetele din România au avut însă grijă de-a lungul timpului să ofere presei imagini din copilăria lor.

Corina Caragea, la 10 ani

La 30 de ani, prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro TV se simte din nou copil, iar în urmă cu două luni de zile, Corina Caragea a postat pe internet o fotografie realizată în parcul Herăstrău pe vremea când ea avea doar 10 ani.

Andreea Marin se visează „copilul de odinioară“

Vedeta a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu ea de pe vremea când era la grădiniţă. „Adorm lângă pitica mea şi mă visez copilul de odinioară“, a fost descrierea pe care Andreea Marin a pus-o pozei.

Ruby, zâmbitoare de mică

Cântăreaţa a postat pe Facebook, de-a lungul timpului, mai multe poze cu ea de pe vremea când era doar un copil. În una dintre fotografii, Ruby apare foarte zâmbitoare, vedeta afirmând că poza a fost realizată atunci când avea doar cinci anişori.

Alex Velea se laudă cu pozele din copilărie

Artistul a realizat pe site-ul personal o rubrică specială cu fotografii de pe vremea când era doar un copil. „Sunt poze de la primele aniversări“, a scris Alex Velea.

Inna la 1 an

Elena Alexandra Apostoleanu, adică Inna, a publicat pe internet o fotografie cu ea de pe vremea când avea puţin peste un an de zile.

Smiley, înainte de a deveni celebru

Astăzi este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti din România, însă în copilărie nu avea deloc parte de succesul la femei pe care îl are acum. Smiley a postat în mediul online şi câteva poze cu el în copilărie, pentru a le arăta fanilor cum arăta în şcoala generală.