România mondenă: Ce fac vedetele după despărţiri? Unii suferă, alţii petrec!

28 Mai 2014
Anul 2014 este anul despărţirilor pentru vedetele din România. În primele luni ale anului, mai multe cupluri celebre s-au despărţit, iar unele vedete suferă acum, în timp ce altele o duc bine.

Victor Slav iubeşte din nou

La începutul anului, Victor Slav şi Bianca Drăguşanu au divorţat, iar apoi au plecat în vacanţă în Turcia şi toată lumea credea că se vor împăca.

Cu toate acestea, cei de la Cancan au aflat că nu mai există cale de împăcare între Bianca şi Victor şi că prezentatorul de la Pro TV se iubeşte deja cu o altă femeie. Noua iubită a lui Victor Slav se numeşte Mihaela Cocoş, este blondă, a făcut parte din grupul „Vouă“ şi este văzută tot mai des în preajma vedetei.

Keo a slăbit de când a fost părăsit

Keo şi Andreea Bălan au stat opt ani de zile împreună, însă s-au despărţit când cântăreaţa a aflat că este înşelată. Deşi a rugat-o în genunchi să-l ierte, Andreea Bălan nu s-a lăsat înduplecată, iar Keo suferă enorm acum.

Potrivit ziarului Libertatea, Keo este tras la faţă, gânditor, iar hainele d-abia mai stau pe el, pentru că a slăbit alarmant de mult. „Am slăbit vreo 7 kilograme din pricina unor motive anume, nu mi-aş fi dorit. E o situaţie tensionată“, a spus artistul, potrivit sursei citate.

Iulia şi Mihai Albu merg împreună la cumpărături

Deşi au divorţat, Iulia şi Mihai Albu au mers împreună, săptămâna trecută, la un eveniment monden, iar zilele trecute au fost surprinşi împreună în mall, la cumpărături.

Potrivit celor de la WOWbiz, Iulia şi Mihai Albu s-ar fi împăcat, fiind posibil ca ei să se mute din nou împreună.

Valentina Pelinel a vrut să fie aproape de Borcea

Cristi Boureanu şi Valentina Pelinel au anunţat, în urmă cu mai bine de o lună, că urmează să divorţeze. Se pare că motivul principal este faptul că fostul fotomodel s-ar fi iubit în trecut cu fostul acţionar dinamovist Cristi Borcea.

Se pare că după ce Boureanu a anunţat că divorţează, Pelinel ar fi vrut să se refugieze în braţele amantului, însă acesta se află la puşcărie acum. Cu toate acestea,  la doar câteva zile după ce presa a aflat că relaţia ei cu Boureanu este pe ducă, Valentina Pelinel l-a vizitat pe Cristi Borcea la puşcărie.