România mondenă: Ce fac vedetele de Paşti? Locurile unde se relaxează!

18 Aprilie 2014
Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, majoritatea celebrităţilor din ţara noastră vor petrece câteva zile alături de familie, în diferite zone ale României.

Ioana Maria Moldovan petrece Paştele la Târgu Mureş

Prezentatoarea emisiunii „Poveştiri adevărate“, difuzată de luni până sâmbătă, de la ora 16.30, la Acasă TV, a afirmat că va pleca de Sărbători la părinţii ei, în Târgu Mureş.

„Nicăieri nu e Paşte ca acasă la mine-n Ardeal, aşa că şi anul acesta o să fiu acolo, în mijlocul familiei mele dragi. Ca-n fiecare an, voi aştepta cu mare drag şi nerăbdăre udătorii, aşa cum cere tradiţia în Ardeal. Mă voi înscrie obligatoriu în concursul de spart ouă în familie şi sper să vină şi iepuraşul. De pe masa de Paşte nu vor lipsi drobul de miel, salata de vinete, mielul la tavă, supa de pui, cozonacii, prăjiturile şi lista bunătăţilor ardeleneşti continuă“, a spus Ioana Maria Moldovan.

Dan Cruceru pleacă la Sighişoara

Şi celălalt prezentator al emisiunii „Poveştiri adevărate“ va petrece Paştele tot în familie, însă va pleca într-o excursie la Sighişoara.

„Ne-au propus nişte prieteni excursia asta, au găsit ei un hotel fain şi noi am spus 'ok'! Sunt sigur că vor fi trei zile de relaxare totală, de plimbări prin minunatul orăşel şi de bucurie alături de familie şi de întreagă gaşcă de prieteni, pentru că suntem vreo 10 în total. În dimineaţa de Paşte, ne spălăm pe faţă cu apa dintr-o cănuţă 'magică'. În ea sunt puse un ou roşu şi un bănuţ, ca să aducă noroc. Ultimul care se spală pe faţă, în acea dimineaţă, ia şi oul şi bănuţul. De obicei, copiii sunt lăsaţi să se bucure de aceste cadouri. E o tradiţie pe care o respect din copilărie, o tradiţie care mă bucură de fiecare dată, căci eu eram cel mai mic în familie şi primeam oul şi bănuţul. Acum a venit rândul Sophiei să fie cea norocoasă“, spune prezentatorul.

Alina Eremia, aproape de mama sa

Una dintre cele mai mediatizate vedete din LaLa Band afirmă că va petrece Paştele în familie.

„Pentru că în timpul anului programul este unul destul de încărcat, sărbătorile sunt dedicate familiei. Anul acesta, ca în fiecare an, Paştele îl voi petrece în familie. De pe masă nu vor lipsi cozonacul, pasca, ouăle roşii, drobul, sărmăluţele. Cea care va duce greul în bucătărie va fi mama, dar îi voi da şi eu o mână de ajutor, pentru a-i uşura munca. În acelaşi timp, este şi un prilej de a petrece mai mult timp preţios cu ea“, a spus Alina Eremia.

Dorian Popa pleacă la Constanţa

Dorian Popa va petrece Sărbătorile Pascale alături de familie, la Constanţa, însă fără fratele său, care nu şi-a putut lua concediu.

„Ca în fiecare an, de Paşte mă duc la Constanţa, unde mă aşteaptă cea mai frumoasă masă, organizată de nimeni alta decât mama mea. Se pare că anul acesta nu ne putem reuni în formula completă, pentru că fratele meu nu îşi poate lua concediu, rămâne în Germania“, a spus artistul.

Criss şi Vlad, sărbători alături de familie

Cei doi tineri îndrăgostiţi din LaLa Band vor petrece Paştele în familie, alături de Criss fiind şi fratele ei, care îi va vizita.

„De Paşte o să stăm acasă împreună cu familiile noastre. O să vină şi fratele meu să petreacă Paştele cu noi, de-abia aştept să-l văd, o să mergem împreună la film, să ne plimbăm şi să îi iau multe cadouri“, a spus Criss.

„Vopsitul ouălor este punctul nostru forte, iar mâncarea este gătită de cei mari. Noi mai avem de învăţat. Sper să nu trecem peste această perioadă cu multe kilograme în plus. Dacă se va întâmpla aşa, vom merge mai mult la sală“, a completat Vlad.