România mondenă: Câţi bani primesc vedetele ca să se bălăcărească la TV

5 Decembrie 2012
Lumea mondenă din ţara noastră este nelipsită de scandaluri, însă foarte puţină lume ştie că majoritatea certurilor sunt regizate de dragul audienţei. Vedetele primesc bani pentru a apărea la emisiuni, iar scandalurile sunt inventate chiar de către televiziuni.

Monica Gabor primeşte 2.000 de euro

Fosta doamnă Columbeanu stă mai mult în SUA, însă momentele pe care le petrece în România sunt ca o adevărată mină de aur pentru ea. Potrivit reportervirtual.ro, Monica Gabor cere 2.000 de euro pentru fiecare apariţie televizată.

Bianca Drăguşanu cere 2.000 de euro

Fosta iubită a lui Botezatu a învăţat meserie de la designer şi ştie să se descurce în viaţă. Bianca Drăguşanu formează acum un cuplu alături de fotbalistul Adi Cristea, iar pentru fiecare apariţie televizată, roşcata cere 2.000 de euro.

Vica şi-a pus silicoanele pe banii Pro TV-ului

Vica Blochina, fosta amantă a lui Piţurcă, primeşte aproximativ 1.000 de euro pentru fiecare apariţie în cadrul emisiunilor de scandal. reportervirtual.ro anunţă că, atunci când şi-a făcut debutul la CanCan TV, Vica a încasat 8.000 de euro ca să-l atace pe Piţurcă, iar televiziunea Pro TV i-a plătit silicoanele.

Oana Zăvoranu primeşte 1.000 de euro

O prezenţă aproape zilnică la emisiunile de scandal este Oana Zăvoranu. Se pare că vedeta cere 1.500-2.000 de euro la două emisiuni, iar în acest fel veniturile ei se rotunjesc.

Andreea Tonciu, doar 200 de euro

Iubita lui Nicolae Mitea este o prezenţă obişnuită a emisiunilor de divertisment, ea fiind plătită pentru fiecare apariţie. Potrivit ziarului Libertatea, Andreea Tonciu primeşte 200 de euro la fiecare emisiune.

Sânziana Buruiană cere 150 de euro

Din categoria vedetelor „ieftine“ face parte şi Sânziana Buruiană, care primeşte 150 de euro pentru fiecare apariţie televizată.