România mondenă: 9 vedete care au fost jefuite. Vezi ce li s-a furat!

27 August 2012

Chiar dacă sunt persoane publice, vedetele noastre nu au fost ocolite de hoţi. Fie au fost alese de tâlhari pentru că le-au considerat "o pradă bună", fie nu au ştiut cine sunt, personaje precum, Dana Nălbaru sau Bianca Drăguşanu, au fost victimele unor astfel de incidente nefericite.

Dana Nălbaru a rămas fără laptop-uri

În urmă cu doar câteva zile, Dana Nălbaru a scris pe blogul personal că i-a fost spartă locuinţa. Artista a rămas fără mai multe lucruri de valoare, printre care şi două laptop-uri. "Mi-am cumpărat un Ipad. Nu aş fi făcut-o dacă nu mi-ar fi spart hoţii casa şi ar fi furat, printre altele, cele două laptop-uri pe care le deţineam. Mi-am înăbuşit supărarea, căci acolo aveam o grămadă de poze şi filmuleţe personale, cu mine şi familia mea şi acum încerc să mă "descurc" cu noul "instrument"... Recunosc, învăţ destul de greu şi mi-a luat ceva timp să învăţ cum să încarc poze şi multe altele", a scris vedeta pe blog. Contactată telefonic de reporterii Libertatea, solista trupei HI-Q nu a vrut să comenteze mai mult despre acest subiect, dar a precizat că nefericitul incident s-a petrecut mai demult.

Delia Matache a rămas fără telefon înainte de nuntă

Artistei i-a fost furat telefonul, zilele trecute, dar nu lasă ca acest incident să o afecteze. "Am avut noroc, pentru că aveam salvate în calculator toate numerele. Ar fi fost un coşmar să o iau de la capăt cu recuperarea lor. În ceea ce priveşte sms-urile din telefon, nu-mi fac griji, pentru că nu este nimic compromiţător în ce discut cu prietenii mei", a declarat Delia Matache, pentru Libertatea.

Iurie Darie jefuit pe patul de spital

Internat la Spitalul Bagdasar-Arseni pentru că suferea de hidrocefalie, Iurie Darie a fost prădat de hoţi chiar înainte de a intra în operaţie. Soţia acestuia, Anca Pandrea a sesizat dispariţia telefonului mobil după mai mult timp de căutare prin salonul în care artistul a fost spitalizat, spune Adevărul.ro. "Duminică seara, cu o zi înainte de operaţie, am vorbit la telefon cu Anca Pandrea. Era necăjită rău că nu au şi ei o rezervă, că stau într-un salon cu cinci-şase paturi, unde vin vizitatori şi e forfotă mare şi, ca şi cum nu ar fi fost suficient, lui Iura îi fusese furat şi telefonul", a declarat senatorul Marius Marinescu, prieten apropiat al cuplului.

Marcel Pavel, mai sărac cu 3.500 de euro

În luna mai a acestui an, Marcel Pavel a fost şi el victima hoţilor. Aflat pe aeroport pentru că avea un concert în Chişinău, cântăreţul a declarat că i-au fost furate din bagaje bijuterii foarte scumpe. "Mergeam la Chişinău şi când am ajuns acolo m-am trezit fără accesorii. Valorau 3.500 de euro. Am făcut plângere, dar se pare că eu sunt vinovat. Asta e, m-am învăţat minte. Nu mai puneţi nimic de valoare în bagaje, pentru că o să vă dispară", a spus Marcel Pavel, pentru Kanal D.

Denisa de la Bambi lăsată fără ţigări

Denisa Tănase a fost furată şi ea pe aeroport în luna martie. Cântăreaţa suţine că incidentul s-ar fi petrecut în Otopeni şi că angajaţii de acolo i-ar fi umblat prin bagaje, furându-i două cartuşe de ţigări. "Sunt la Dublin, tocmai am avut spectacol, unde au venit peste 500 de români. Ţigările erau pentru Lucian, organizatorul de aici. Când am ajuns să le dăm nu le-am mai găsit în bagaj. Nici noi, nici băieţii de la Autentic", a declarat Denisa, pentru Libertatea.

Daniel Robu jefuit în timp ce dormea

În urmă cu o lună, în locuinţa solistului trupei "Las Vegas", a intrat un hoţ care i-a furat acestuia două genţi în care avea bani şi acte. "Nefericitul incident s-a întamplat vineri noaptea, între orele 1 şi 3. Spre deosebire de alte seri, mi-am petrecut mai mult timp în studio şi, din moment ce mă aflam la parterul locuinţei, nu am încuiat uşa şi am considerat că este în regulă dacă nu setez alarma casei. Într-un final, am adormit pe canapeaua din living. Individul a intrat în casă în timp ce eu dormeam şi, culmea, a furat doar două genţi, respectiv a mea şi a prietenei mele, amandouă conţinând portofelele noastre cu bani. Când m-am trezit, observând că mi-au disparut bunurile, am sunat la poliţie", a declarat Daniel Robu, pentru CanCan.

Bianca Drăguşanu a rămas fără telefon în supermarket

Roşcata a făcut mare vâlvă acum câteva luni, când aflată într-un supermarket, i-a fost furat telefonul mobil care conţinea imagini compromiţătoare. "Mi-au furat telefonul acum 10 min în Kaufland (Barbu Văcărescu), există varianta să-l răscumpăr, ofer 500 de euro sau varianta să-l vândă presei. Suntem în România, imi asum consecinţele...dezamăgită. Am făcut plângere pentru furt", a scris Bianca, pe Facebook. Contactată telefonic de către cea care i-a furat telefonul pentru a-i cere 2.000 de euro în schimbul lui, Bianca Drăguşanu a anunţat poliţia, care a pus la cale un flagrant. Telefonul a fost recuperat, iar hoaţa a fost prinsă şi pedepsită.

Angela Similea a uitat de casa de vacanţă

După moartea soţului ei, Victor Surdu, cântăreaţa nu a mai mers la casa de vacanţă pe care o aveau în Schitu Duca din Iaşi. Potrivit Libertatea, casa Angelei Similea a rămas fără podele, cadă şi chiar cărămizi.

Anna Lesko, bătută de un hoţ

În anul 2010, frumoasa cântăreaţă a fost lăsată fără o geantă cu bani şi haine, chiar în centrul Bucureştiului. Dar hoţul nu s-a mulţumit doar cu atât, ci a agresat-o şi fizic, învineţindu-i ochiul. Vizibil marcată de acest eveniment,  Anna Lesko a stat vreme de trei săptămâni în casă pentru a i se vindeca rănile şi nu a mai mers neînsoţită pe stradă de frica unui nou atac.