România mondenă. 8 vedete care păreau apropiate, dar au ajuns la cuţite. De la ce a pornit scandalul?

4 Iunie 2015
În ultimul timp, scandalurile din lumea mondenă sunt ceva normal, iar presa tabloidă profită de neînţelegerile dintre vedete şi le mediatizează în exces.

Iftimoaie o acuză pe Gina Pistol că i-a cerut mită

Săptămâna trecută s-a încheiat emisiunea "Ferma vedetelor", show difuzat de Pro TV şi câştigat de George Vintilă. Toată lumea se aştepta ca marele câştigător să fie Ionuţ Iftimoaie, însă sportivul a fost eliminat din concurs în urma votului colegilor săi.

Publicul l-a bănuit pe Augustin Viziru că a vorbit cu foştii participanţi la emisiune să-l elimine pe Iftimoaie, deoarece acesta era un concurent greu de bătut, iar cu el ieşit din emisiune, Augustin putea pune mâna foarte uşor pe premiul de 25.000 de euro.

Zilele trecute, Iftimoaie a atacat-o pe Gina Pistol, afirmând că aceasta i-a cerut bani pentru a nu-l vota. „Nu mi-a plăcut că s-au aliat toţi şi au spus aceleaşi cuvinte. Augustin şi Vica nu puteau să facă nimic singuri, au fost ajutaţi şi de ceilalţi. Când Gina mi-a cerut 5.000 de euro ca să nu mă voteze... Nu mai contează banii, suma, şi un euro dacă mi-ar fi cerut, nu aş mai fi fost eu... Mi-au luat şansa de a munci pentru premiu“, a spus Ionuţ Iftimoaie la Pro TV.

Gina Pistol a fost deranjată de vorbele sportivului şi i-a răspuns acestuia prin intermediul paginii personale de Facebook. “Sfat prietenesc: Curăță-ți degetul înainte să arăți cu el spre petele mele”, a fost mesajul Ginei pentru Ionuţ.

Augustin Viziru nu mai vrea să audă de Vica Blochina

Augustin Viziru şi Vica Blochina s-au intersectat în cadrul mai multor emisiuni difuzate de Pro TV. Deşi păreau foarte buni prieteni, după cele trei luni petrecute la "Ferma vedetelor", Augustin a spus că nu vrea să mai audă niciodată de Vica.

"Nu mi-am dorit să câştige Vica. Eu eram în spital, eram cu mâna pe masă, să-mi facă radiografie, curgea sângele, şi am zis că nu intru în operaţie până nu văd cine câştigă şi, la un moment dat, doctorul se ridică şi spune: «A câştigat Vintilă». Ne simpatizam, a fost o relaţie de amiciţie şi nimic mai mult. Eu şi VIca ne simpatizam pentru că nu reuşeam să ne cunoaştem destul de bine. În trei luni am reuşit să ne cunoaştem destul de bine şi rezultatul e dezastruos. Sper să n-o mai întâlnesc niciodată", a spus Augustin Viziru la Pro TV.

Gabriela Cristea şi-a chemat fostul soţ în instanţă

Deşi păreau că nu au nimic de împărţit, mai ales că imediat după ce au divorţat au şi mers împreună la un botez, unde au fost naşi, Gabriela Cristea şi Marcel Toader sunt la cuţite. Potrivit celor de la Libertatea, vedeta TV a demarat în instanță procesul pentru recuperarea unei datorii de aproximativ jumătate de milion de euro de la fostul soț. Din câte se pare, banii au fost investiţi într-o afacere din care Gabriela s-a retras.

Contactat de reporterii de la Libertatea, Marcel Toader a spus că nu ştie că a fost chemat în instanţă şi că totul i se pare o prostie.

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană, certuri şi împăcări interminabile

Se iubesc, se urăsc, îşi vorbesc frumos, se înjură, se căsătoresc, divorţează... După care o iau iar de la capăt. Cam aşa ar arăta, pe scurt, relaţia dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană. Cei doi s-au despărţit şi s-au împăcat de nenumărate ori, iar acum sunt din nou la cuţite, fiind, probabil, doar o chestiune de timp până se vor împăca. În urmă cu mai puţin de o lună de zile, Adriana i-a cerut lui Prigoană 100.000 de euro, sumă ce reprezintă salariul restant de la firma pe care o deţine omul de afaceri, de unde Adriana Bahmuţeanu pretinde că a fost concediată abuziv.

Cu toate că cere aceşti bani, Bahmu a refuzat oferta făcută de reprezentanţii firmei lui Prigoană, aceea de a primi 200.000 de euro. "Doamnei i s-a oferit o sumă der bani cu care nu a fost de acord, motiv pentru care se judecă şi acum. Nu o să obţină nimic", a spus Silviu Prigoană la emisiunea Click!, difuzată de Prima TV.