România mondenă: 7 vedete disperate să slăbească în luna ianuarie. Află ce fac!

11 Ianuarie 2013
După Sărbători, sălile de fitness sunt pline, deoarece toată lumea are impresia că s-a îngrăşat şi că trebuie să piardă câteva kilograme. În această situaţie se află şi vedetele din ţara noastră, care sunt disperate să slăbească în această lună.

Adelina Pestriţu vrea să renunţe la două kilograme

Vedeta celor de la Kanal D afirmă că în luna decembrie a mâncat tot ce a vrut şi nu a avut deloc grijă de silueta ei. Din această cauză, Adelina Pestriţu s-a îngrăşat două kilograme, pe care speră să le piardă în această lună. „Secretul dietei pe care o voi urma acum ca să slăbesc este că pot mânca orice, dar până în ora 18.00. După această oră, beau doar apă plată“, a spus Adelina.

Andreea Marin mănâncă preparate uşoare

De Sărbători, Andreea Marin nu şi-a impus nicio restricţie şi a mâncat tot felul de preparate specifice acelei perioade a anului. Acum, la nici două săptămâni după ce sărbătorile de iarnă au trecut, vedeta încearcă să fie mai atentă cu preparatele pe care le mănâncă.

Andreea Marin chiar s-a lăudat că, după mâncărurile grele, a mâncat risotto cu fructe, un preparat uşor şi sărac în calorii.

Simona Sensual a apelat la un aparat care topeşte grăsimile

Vedeta a mâncat de Crăciun tot ce a dorit, iar silueta ei a avut de suferit. Din această cauză, Simona Sensual a promis că va reveni la formele de altădată în doar două săptămâni. „Fac un tratament cu laser care topeşte grăsimile. Peste tot îl pun, că m-am îngrăşat uniform, burtă, coapse“, a spus vedeta.

Diana Munteanu nu mai mănâncă pâine

Actuala soţie a fotbalistului Claudiu Niculescu s-a plâns că s-a îngrăşat în ultima lună un kilogram şi jumătate. Însă, Diana Munteanu se laudă că ştie cum să scape de surplusul de greutate. „O să fac ce fac de fiecare dată când simt că am luat în greutate, elimin rapid pâinea, făinoasele şi carbohidraţii. Beau foarte multă apă şi mănânc legume şi carne fierte“, a spus vedeta.

Adriana Bahmuţeanu s-a îngrăşat un kilogram şi vrea să scape de cinci

Cunoscută ca fiind o femeie mai plinuţă, Adriana Bahmuţeanu îşi doreşte cu orice preţ ca în luna ianuarie să scape de cinci kilograme. Vedeta spune că de Sărbători s-a îngrăşat un kilogram, însă trebuie să slăbească mai mult. „O să mă apuc de dieta Montignac, e preferata mea. Pot mânca orice cantitate din anumite alimente fără a avea grijă să număr caloriile. Vreau să slăbesc vreo 5 kg“, a spus Adriana.

Dana Săvuică trebuie să slăbească cel puţin un kilogram

De Sărbători, Dana Săvuică s-a îngrăşat un kilogram, iar acum doreşte cu orice preţ să scape de el. „Fac acupunctură. Este o metodă foarte uşoară, deoarece dispare senzaţia de foame. Apoi, elimin din meniu pastele, făinoasele, dulciurile şi sucurile şi beau apă plată. Consum mai multe alimente care conţin fibre şi salate şi uite aşa scap de kilogramele nedorite“, a spus Dana Săvuică.

Daniela Gyorfi nu a ratat sarmalele

Cântăreaţa s-a îngrăşat două kilograme, deoarece a mâncat sarmale şi preparate din carne de porc. Vedeta se laudă însă că va reveni foarte repede la silueta pe care o avea înainte. „Nu mai mănânc carne, doar salate şi fructe. În schimb, o să merg mai des la sală, la masaj şi la saună şi o să fac împachetări anticelulitice“, a spus Daniela Gyorfi.