România mondenă: 7 vedete cu tricouri cu mesaje, între kitsch şi cool

18 August 2012

Tricourile cu mesaje sunt la mare căutare. Replici haioase sau cu subînţeles apar pe piepturile vedetelor. Însă, limita dintre cool şi kitsch este una foarte fragilă. Dacă Andreea Raicu şi-a impresionat fanii cu o linie de tricouri inscripţionate cu mesaje haioase, Bianca Drăguşanu îi trimite lui Adi Cristea, fostul iubit, replici deocheate.

Bianca Drăguşanu, replici pentru fostul iubit

Recent despărţită de Adi Cristea, Bianca nu scapă nicio ocazie să-i transmită acestuia câte un mesaj. Săptămâna trecută, sexoasa roşcată a purtat un tricou inscripţionat cu un mesaj foarte sugestiv: "You think of me, when you fuck her!" (n.r. te gândeşti la mine, când faci dragoste cu ea!). Şi ca să fie sigură că mesajul ajunge acolo unde trebuie, şi-a postat o poză pe Facebook îmbrăcată cu acest tricou.

Inna s-a săturat să cânte?

Într-unul din concerte, Inna a apărut pe scenă cu un tricou inscripţionat cu un mesaj ciudat. "Music is a dirty job but someone has to do it" (n.r muzica este o treabă murdară, dar cineva trebuie să o facă"), scria mare pe tricoul Innei. Mai mult, cântăreaţa şi-a pus poza cu pricina pe pagina ei de pe Facebook.
 

 

Connect-R, mesaj pentru toată lumea

Connect-R a făcut senzaţie la Romanian Music Awards, în anul 2010, cu un tricou pe care scria „Sunt ţigan". Solistul nu s-a ruşinat niciodată cu etnia lui, iar gestul făcut la Craiova i-a atras un val uriaş de simpatie. Pozele au făcut înconjurul lumii.

Andreea Raicu, tricouri pentru fani

În anul 2008, Andreea Raicu şi-a lansat o line de tricouri inscripţionate. Produse în fabrica Irinei Schrotter, tricourile s-au vândut în magazinele creatoarei, din Bucureşti şi din întreaga ţară. În prezent, Andreea lucrează la o altă linie de tricouri printate cu mesaje haioase. 

Cosmina Păsărin, mesaj pentru bărbaţi

Unul dintre tricourile preferate ale Cosminei Păsărin ne vorbeşte puţin despre vedetă. Cu inscripţia "I love cute guys" (n.r. Îmi plac bărbaţii drăguţi), Cosmina atrage toate privirile prin cluburi.

Andi Moisescu, ironic cu politicienii

Andi Moisescu, realizatorul emisiunii „Apropo TV" (PRO TV), a surprins în fiecare ediţie cu câte un mesaj plin de subînţeles pe tricoul pe care îl purta. Cunoscut pentru ironia sa, Andi a taxat diverse vedete, dar şi politicieni care au gafat prin intermediul mesajelor de pe tricouri. Elena Băsescu i-a intrat şi ea în colimator cu celebrele ei „succesuri" şi dezacorduri.

Vunk, aproape de fani

Membrii formaţiei Vunk au vrut să mulţumească fanilor şi au purtat, la un concert, tricouri prin care şi-au exprimat recunoştinţa. "Voi sunteţi premiul nostru!" este mesajul prin care formaţia Vunk a dat de înţeles că nu premiile sunt valoroase pentru ei, ci publicul.