România mondenă: 7 vedete cu tendinţe lesbi. Vezi cine cu cine s-a sărutat!

27 Noiembrie 2012
Bărbaţii sunt înnebuniţi după scenele în care două femei fac sex sau se sărută, iar divele din ţara noastră ştiu foarte bine să profite de acest lucru. Aşa se face că, de-a lungul timpului, tot mai multe celebrităţi feminine au fost surprinse în timp ce se iubeau cu alte femei.

Roxana Ionescu s-a sărutat cu Andreea Gheorghe (Cocuţa)

Seara de vineri a fost una specială pentru telespectatorii care au urmărit show-ul „Dansez pentru tine“. Vedetele au făcut striptease, iar numărul Roxanei Ionescu s-a încheiat cu un sărut lesbi între aceasta şi coregrafa Cocuţa.

Bianca Drăguşanu a pupat-o pe gură pe Daniela Crudu

Au lucrat împreună la Antena 1, dar cariera fiecăreia a luat-o pe un alt drum. Recent, Bianca Drăguşanu şi Daniela Crudu s-au reîntâlnit, iar momentul în care a trebuit să se despartă din nou a fost unul incendiar. Cele două bune prietene s-au pupat cu pasiune pe gură, parcă special pentru a le face în ciudă paparazzilor care erau pe urmele lor.

Gestul făcut de Bianca şi Daniela nu ar trebui să mire pe nimeni, ţinând cont că cele două dive s-au mai sărutat şi în trecut.

Cocuţa, sărutată şi de Nicoleta Luciu

Roxana Ionescu nu a fost singura căreia buzele Cocuţei i s-au părut senzuale. La începutul acestei luni, pe când exersa pentru dansul „Twilight“, Nicoleta Luciu s-a distrat copios cu recuzita, iar mai apoi s-a pupat pe buze cu prietena ei şi totodată coregrafa la „Dansez pentru tine“, Cocuţa.

Adelina Pestriţu şi Natalia Mateuţ au făcut pereche pentru o noapte

Cele două foarte bune prietene au fost prezente, în urmă cu aproximativ un an, la o petrecere mondenă din Capitală. Adelina Pestriţu şi Natalia Mateuţ s-au înţeles atât de bine în acea seară, încât au format un cuplu pentru o noapte, totul culminând cu un sărut foarte pasional.

Acest lucru venise la doar o lună după ce Adelina îşi pusese pe Facebook o poză în care se pupa pe buze cu o altă prietenă.