România mondenă: 7 vedete care stau mai mult dezbrăcate. Vezi de ce!

22 Martie 2012

Ce-ar fi mondenul fără nuditate? Cine ar mai fi vedetele fără nurii la vedere? Care tineri plini de bani s-ar mai certa ca să prindă cea mai bună partidă, evident, după ce au văzut-o goală prin reviste? De unde promovare şi scandaluri dacă nu ar mai fi această nouă artă... fotografică în România?
Iată, aşadar, câte motive au duduiţele din showbiz-ul autohton să se dezbrace. De precizat este faptul că acest lucru nu se întâmplă doar astăzi, nuditatea, în diversele ei forme, s-a purtat întotdeauna. Cantitatea diferă doar!

Bianca Drăguşanu a făcut o meserie din nuditate

Fosta asistentă a lui Capatos s-a făcut remarcată astfel. Pentru ea nuditatea este o pasiune transformată în meserie. Să ne amintim de pozele deocheate care au fost realizate de ea înainte să devină celebră şi care, ulterior, au scăpat în presă. De asemenea, chinurile evidente la care se supune ca să nu revină la dimensiunile de acum 15 ani sunt iarăşi dovezi care vin să susţină cele spuse mai sus. "Din asta trăiesc: din vânzare de imagine, nu am idei preconcepute şi nu mi-e jenă să o fac. E un drum ales de mine, nu e impus de cineva, aşadar toate deciziile pe care le iau îmi aparţin 100%", a declarat roşcata la un moment dat, pentru Playboy.

Andreea Bălan, din ce în ce mai dezbrăcată

După ce au avut loc discuţii întregi vizavi de naturaleţea bustului ei, despre care nu a vrut niciodată să recunoască că ar fi lucrat, Andreea Bălan a început dă treacă la fapte, afişându-l din ce în ce mai des. De-a lungul carierei sale artistice, videoclipurile şi programele pe care le "vinde" au implicat din ce în ce mai multă nuditate. Până acum, maximul a fost atins de campania de promovare a ultimul clip "Money Love", în care vedeta a acceptat să fie fotografiată goală, părţile intime fiindu-i acoperite, însă, de bancnote de 100 de lei. Imediat a venit şi explicaţia celor prezentate: "Acele fotografii promovează noul meu cântec Money Love. Are un mesaj pentru toate domnişoarele să nu-şi vândă dragostea pe bani. Sper ca acestă melodie să aibă succes. Cred că toată lumea a văzut acele fotografii. Pozele sunt ironice, sunt în contradiţie cu mesajul cântecului. Am pus materialismul la zid. Mi-am pus nişte bănuţi lipiţi cu scotch", a spus artista citată de Cancan.

DJ Harra, cu sânii goi la platane

Fosta iubită de o noapte a lui Liviu Vârciu s-a făcut remarcată tocmai prin faptul că mixa în sânii goi, în cluburi. De aici... notorietatea. Cele două ingrediente de care a făcut uz tânăra, goliciunea şi sexul cu Vârciu, au trimis-o, direct, pe primele pagini ale tabloidelor. O perioadă de timp i-a mers foarte bine, acum nu se mai ştiu multe lucruri despre această domnişoară.

Adelina Pestriţu, măritiş, goliciune, TV, goliciune

Acesta a fost parcursul profesional al brunetei care i-a fost soţie craiului Vârciu. După divorţul şocant, întâmplat la câteva luni de la căsătorie, primul lucru pe care l-a făcut Adelina Pestriţu a fost să pozeze goală în Playboy. Nimic mai potrivit pentru un început de carieră în TV. Seria nudităţilor nu s-a oprit, însă, aici. Acum câteva luni, Pestriţa a postat pe contul de Facebook o poză în care era îmbrăcată doar într-o pereche de blugi slim.

Laurette se declară încântată de propriai goliciune

Proaspăta mămică se declară o împătimită a goliciuni. A demonstrat asta în nenumărate rânduri: fie că a pozat în Playboy, fie că a făcut şedinţe sexy pentru alte reviste sau că şi-a folosit poze nud la avatarul de la Messenger, mulatra nu pare să se jeneze de nimic. Ca să se asigure că toată lumea a înţeles acest lucru, Laurette a ţinut să şi explice situaţia, în direct, la Acces Direct: "Îmi place ca de fiecare dată după ce fac dragoste cu iubitul meu să fac poze. Mi se pare normal să îmi postez poza pentru că este corpul meu şi adresa personala de Messenger".

Mădălina Pamfile a început de mică

Nici nu a aşteptat bine să împlinească 18 ani că Pamfile a şi acceptat să pozeze goală. Mai întâi a fost şedinţa foto în care personaj principal a fost politicianul Radu Mazăre, pentru ca mai apoi să beneficieze de şedinţă foto şi de o copertă de revistă numai pentru ea. Pentru această carieră, asistenta lui Capatos a făcut... efortul de a se muta de la Jean Monnet, la un liceu particular, ca să fie lăsată în pace.

Oana Zăvoranu nu dă totul de o dată

Până să se despartă de Pepe, Oana Zăvoranu a fost destul de rezervată în ceea ce priveşte propria goliciune. Evident, se ştie că stilul vestimentar al vedetei nu este unul tocmai decent, însă zonele interzise nu i-au putut fi văzute niciodată până anul trecut... în Postul Paştelui. Atunci, nonconformista vedetă a renunţat la haine spre deliciul bărbaţilor care au visat întotdeauna la astfel de imagini. Zilele trecute, Zăvoranu declara că ar mai accepta să pozeze din nou goală, în Postul paştelui, chiar dacă acest lucru ar însemna să supere din nou multe persoane.