România mondenă: 7 vedete care şi-au schimbat radical look-ul. Le mai recunoşti?

28 Septembrie 2012
Aşa cum era de aşteptat, vedetele din România le urmăresc cu mare interes pe celebrităţile de peste hotare, pentru a învăţa noi tehnici de a fi mereu în centrul atenţiei. Iar cum vedetele din străinătate sunt într-o schimbare permanentă de look, şi celerbităţile din ţara noastră au recurs la acest tertip.

Monica Anghel este blondă şi are ochelari

Îndrăgita cântăreaţă a început anul cu o schimbare de look: a renunţat la părul ei lung şi brunet, s-a tuns scurt şi s-a vopsit blondă. Ba mai mult, în urmă cu doar câteva zile, fiind invitată la „Happy Hour“, Monica Anghel a apărut cu o pereche de ochelari cu rame roşii.

Claudiu Bleonţ s-a tuns scurt şi s-a vopsit

O schimbare în genul celei făcute de Monica Anghel a avut loc şi pe capul actorului Claudiu Bleonţ. El s-a tuns şi s-a vopsit blond, afirmând pe reţelele de socializare că ar trebui să-şi schimbe numele în Claudiu Blond.

Sylvia s-a făcut roşcată

După divorţul de Andrei, de la formaţia „Alb Negru“, cântăreaţa Sylvia a luat decizia de a schimba ceva la aspectul ei. Deoarece nu îi place să aibă părul scurt, ea nu s-a tuns, ci a ales să se vopsească. După 8 ani în care a fost blondă, Sylvia a devenit roşcată.

Connect-r a renunţat la codiţele care l-au consacrat

După lansarea melodiei „Vara nu dorm“, Connect-r a devenit cel mai iubit şi căutat cântăreţ din România. Însă, odată cu lansarea clipului la această piesă, Connect-r a simţit nevoia unei schimbări şi s-a tuns, renunţând la codiţele care l-au consacrat. Cu toate că a spus că îl reprezenta imaginea pe care o avea înainte, cântăreţul a afirmat că a făcut această schimbare deoarece se plictisea şi dorea să poată să se scarpine în cap.

Bianca Drăguşanu, campioana schimbărilor

Lăsând la o parte faptul că atunci când a apărut pentru prima oară la televizor era mai grasă decât este acum, Bianca Drăguşanu a fost campioana schimbărilor în ultimii ani. S-a lansat ca „blonda lui Bote“, s-a vopsit şatenă, iar apoi a devenit „roşcata lui Cristea“. Rămâne de văzut ce schimbară mai pregăteşte vedeta.

Alex Velea şi-a lăsat barbă

Cântăreţul a apărut la „Neatza cu Răzvan şi Dani“, în urmă cu mai puţin de o lună, cu un look schimbat. Pe lângă faptul că şi-a făcut o mini-creastă, Alex Velea şi-a lăsat şi barbă, explicând că se pregăteşte pentru un nou clip.

Anamaria Prodan a renunţat la codiţe

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf, actualul antrenor al Stelei, a renunţat la codiţele care au consacrat-o şi despre care spunea că şi le va păstra toată viaţa. Anamaria Prodan a ales să se tundă băieţeşte, iar această schimbare de look o face să pară mai tânără.