România mondenă: 7 vedete care au trecut uşor peste divorţ. Vezi cine sunt!

18 Mai 2012
Se spune că, divorţul este o experienţă traumatizantă. Pentru cele mai multe persoane, despărţirea de partener înseamnă sfârşitul unui capitol din viaţă, şi de cele mai multe ori, acest final este unul neplăcut. Mai mult, psihologii susţin că un divorţ ne poate afecta pentru tot restul vieţii. În această perioadă apar foarte multe întrebări fără răspuns, dar şi foarte multe temeri şi frici. Însă, pentru unele vedete divorţul nu a fost o experienţă neplăcută, ci una "eliberatoare".

Sylvia: "Există viaţă după orice divorţ"

După divorţul de Andrei, membrul trupei "Alb Negru", Sylvia şi-a revenit destul de repede. Artista a avut apariţii foarte sexy la evenimente mondene sau în emisiuni TV. Mai mult, cântăreaţa a vorbit cu zâmbetul pe buze despre despărţire. "Atâta timp cât suntem bine, nu are rost să ne mai uităm în trecut. Există viaţă după orice divorţ. Trebuie să mergem înainte", spune Sylvia. Cei doi s-au separat după 3 ani de relaţie. Motivul divorţului a fost infidelitatea cântăreţei, care şi-a înşelat soţul cu un manechin.

Marina Almăşan, din braţele soţului, în braţele amantului

După 13 ani de căsnicie, Marina Almăşan şi Victor Socaciu au divorţat pe cale amiabilă, la notar. Acuzaţii au fost de ambele părţi, însă un lucru este sigur. Imediat după separarea de soţul ei, Marina s-a afişat cu miliardarul timişorean, Georgică Cornu. Marina şi Georgică au fost surprinşi împreună de mai multe ori, încă de pe vremea când vedeta TV era măritată. Acum, cei doi formează un cuplu şi se gândesc să întemeieze o familie.

Ilie Năstase şi-a tras o iubită la fel de tânără ca fosta nevastă

Ilie şi Amalia Năstase au anuţat, printr-o scrisoare deschisă, că mariajul lor se încheie. Cei doi au vorbit despre diferenţe de opinie şi au spus că vor rămâne prieteni şi îşi vor creşte împreună cele două fetiţe. Nu după mult timp, Ilie a început o nouă relaţie, cu fosta vedetă Playboy, Brigitte Sfăt. În prezent, cele două femei din viaţa lui Năstase, fosta nevastă şi actuala iubită, se pupă pe obraz atunci când se întâlnesc la evenimente mondene. 

Adelina Pestriţu a pozat goală ca să-şi revină după divorţ

Căsnicia dintre Adelina Pestriţu şi Liviu Vârciu a durat un an, însă divorţul care a urmat i-a transformat pe cei doi în vedete. Presa mondenă a vorbit despre infidelitate, detectivi particulari puşi pe urmele lui Liviu, scandaluri şi certuri monstru. Au urmat noi relaţii pentru cei doi, poze sexy pentru Adelina şi o mulţime de apariţii în presă.

Oana Zăvoranu, de la Pepe, la Tudy

Divorţul dintre Oana Zăvoranu şi Pepe a uimit toată presa mondenă. Însă, motivul separări a fost cu adevărat senzaţional. Oana îl înşela pe Pepe cu Tudy, un bărbat cu 15 ani mai tânăr decât ea. Relaţia dintre Oana şi Tudy nu a rezistat, însă, la doar o lună de la divorţ, Oana s-a cuplat cu un alt tinerel, cu care se afişează şi în prezent. Răzvan Dumitrescu este iubitul Oanei care a ajutat-o să-şi revină după divorţul de Pepe. Pe de altă parte, nici Pepe nu a tânjit prea mult după fosta nevastă, la mai puţin de un an, artistul s-a însurat cu Raluca Pastramă.

Oana Mareş a rămas însărcinată după divorţ

După o relaţie de 11 ani, Oana Mareş şi Augustin Viziru au decis că nu mai sunt făcuţi unul pentru celălalt. Dacă Augustin a avut parte doar de aventuri pasagere, Oana s-a implicat într-o relaţie serioasă cu un tânăr pe nume Dragoş Săbăreanu, cu care a rămas însărcinată şi cu care se va mărita, în această vară.

Mădălin Ionescu, de la divorţ, la altar

Divorţul dintre Mădălin Ionescu şi soţia sa, după 13 ani de căsnicie, a uimit lumea întreagă. Anunţul a fost făcut chiar de prezentatorul TV, în emisiunea pe care o modera, la Antena 1. El a spus atunci că soţia era plecată de două luni de acasă, însă au păstrat secretul. Însă, la puţin timp de la marele anunţ, Mădălin Ionescu a fost surprins alături de colega lui, Cristina Şişcanu. Cei doi au recunoscut că au relaţie, iar acum sunt căsătoriţi.