România mondenă: 7 vedete care "au furat" bărbaţii altor femei

21 Iunie 2012
Încă din cele mai vechi timpuri, amantele au fost blamate şi judecate pentru faptul că distrug familii. Şi dacă unele femei rămân cu statutul de amantă pentru toată viaţa, altele, mai răbdătoare, reuşesc să devină neveste.

Marina Almăşan, acuzată că a distrus o căsnicie

Vedeta TV Marina Almăşan s-a cuplat cu omul de afaceri Georgică Cornu la un evenimet caritabil la care era prezentă şi soţia acestuia. Totul ar fi început pe 10 noiembrie 2011, atunci când soţii Cornu au participat la Balul Speranţei, organizat an de an la Timişoara. Marina Almăşan a fost prezentatoarea evenimentului caritabil. "Soţul meu este un bărbat extraordinar, un om cu adevărat generos. Mereu a făcut acte caritabile şi la fel s-a întâmplat şi în seara aceea. Femeia asta a pus ochii pe el când a văzut că scoate din buzunar 10.000 de euro ca să-i doneze. A făcut rost de numărul lui de telefon şi a doua zi l-a sunat ca să-l roage să-i sponsorizeze emisiunea. De atunci, au început să se întâlnească, a angajat-o să scrie o rubrică la ziarul "Mehedinţeanu", iar, după o lună, mai exact de Sf. Nicolae, soţul meu a plecat de acasă", povestea Oana Maria Cornu, pentru ziarul Click.

Alina Vidican l-a aşteptat opt ani pe Cristi Borcea

Cristi Borcea a cunoscut-o pe Alina Vidican în urmă cu nouă ani, în avion, pe ruta Bucureşti- Timişoara. S-au văzut, s-au plăcut şi au rămas împreună. El avea pe atunci 33 de ani şi era însurat, iar ea avea 18 ani şi era singură. Au trecut 8 ani de relaţie extraconjugală după care a urmat o nuntă ca-n poveşti. Alina spunea că a fost cucerită de romantismul lui şi de faptul că este un bărbat foarte atent, care ştie să o surprindă mereu. În prezent, cei doi sunt căsătoriţi şi au devenit părinţi.

Adelian Pestriţu s-a cuplat cu iubitul Ralucăi

Adelina Pestriţu l-a cunoscut pe actualul iubit, Răzvan Ispas, în urmă cu trei ani pe vremea când acesta era cuplat cu Raluca de la Bambi. Adelina se iubea şi ea cu un alt bărbat, Gabi Bădălău, iar cei patru ieşeau deseori împreună. Însă, după despărţirea Ralucăi de Răzvan, s-a format un nou cuplu: Adelina-Răzvan."Bănuiam că este ceva între ei. Ulterior au apărut şi alte semnale şi am făcut legătura. Răzvan mi-a recunoscut tot. Adelina mi-a fost prietenă. Ne-am apropiat mult în perioada în care ieşeam împreună. Nu m-am aşteptat la aşa ceva. În acest moment, pentru mine, nici Adelina şi nici Răzvan nu mai reprezintă nimic", a declarat Raluca când a aflat că cei doi formează un cuplu.

Iuliana Marciuc l-a aşteptat 14 ani pe Adrian Enache

Iuliana Marciuc îl iubeşte pe Adrian Enache  de 17 ani. Timp de 14 ani Iuliana l-a aşteptat, cuminte, pe solist să divorţeze. Mai mult, în timp ce el era încă însurat, vedeta TV a dat naştere unui băieţel pe nume David Mihnea, pe care Enache l-a recunoscut. Abia în anul 2009 Adrian a divorţat, iar în 2010 cei doi s-au logodit la Balcic, în Bulgaria.

Anca Neacşu, îndrăgostită de un turc însurat

Anca Neacşu s-a cuplat cu actualul soţ, turcul Serkan Yamana, pe vremea când acesta era însurat cu o altă femeie. Fosta soţie spune că artista a făcut tot ce i-a stat în puteri să îl seducă pe soţul ei, fără să o intereseze că acesta avea o fetiţă bolnava acasă. "S-a fotografiat în timp ce se săruta cu soţul meu şi mi-a trimis pozele. M-a înjurat, m-a jignit pentru că era geloasă pe mine şi mă considera rivală", a declarat femeia, pentru ziarul Cancan. 

Cristina Şişcanu s-a cuplat cu şeful ei

Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu s-au cuplat în perioada în care erau colegi la Antena1, la emisiunea Acces Direct. Ea era reporter la emisiunea pe care el o prezenta. Relaţia lor s-a înfiripat pe holurile Antenei şi a fost una ascunsă, pentru că Mădălin era însurat. Multă vreme nu au vrut să recunoască că formează un cuplu. Între timp, cei doi s-au căsătorit. 

Dana Rogoz şi-a asumat relaţia cu un bărbat însurat

Dana Rogoz trăieşte o frumoasă poveşte de dragoste cu regizorul Radu Dragomir, pe care l-a cunoscut în urmă cu opt ani, pe vremea când acesta era însurat. "Am fost foarte curaţi cumva, în sensul că am început relaţia asta foarte asumat, nu pe ascuns, nu am trecut prin altfel de statut. Şi el a fost unul dintre puţinii bărbaţi care şi-au asumat asta, care au spus: <M-am îndrăgostit, se întâmplă în viaţă>... el a avut curajul să aleagă şi a ales, dar asta nu înseamnă că el nu e tatăl copilului în continuare. Astea sunt lucruri la care a ţinut şi pe care le păstrează, adică e un tată foarte bun pentru copilul lui", povesteşte Dana, în revista Tango.