România mondenă: 7 vedete care au dat BAC-ul. Vezi ce note au luat!

10 Iulie 2012

Examenul de bacalaureat s-a încheiat săptămâna trecută, iar duminică au fost afişate rezultatele. Sfârşitul de săptămână le-a distrus însă planurile de vacanţă liceenilor, deoarece rezultatele au fost dezastruoase. Printre cei care au dat BAC-ul în acest an s-au numărat şi câteva vedete autohtone.

Mădălina Pamfile

Asistenta „păcătoasă“ de la postul de televiziune al lui Dan Voiculescu a spus la revedere liceului cum nu se putea mai bine. Deşi a fost atacată din toate părţile de alte vedete şi de jurnalişti, pe motiv că nu ştie să vorbească, Mădălina Pamfile a promovat examenul cu nota 7,66. Notele obţinute de Mădălina au fost 7,10 la Limba Română, 8 la Geografie şi 7,10 la Istorie.

Alina Eremia

Vedeta din serialul „Pariu cu viaţa“, care a fost difuzat de Pro TV, nu a avut emoţii la BAC, reuşind să obţină media 8,96. Alina Eremia a luat 10 la Sociologie, 8,10 la Limba Română şi 8,80 la Istorie.

Laura Andreşan

Cunoscută datorită escapadelor cu fotbalişti, dar recunoscută şi drept „Profa de sex a României“, Laura Andreşan a promovat examenul de bacalaureat în acest an, după multe încercări nereuşite în trecut. Rezultatele ei au fost: 8,75 la Istorie, 8,60 la Geografie şi 5,80 la Limba Română. Media generală a fost de 7,71.

Răducu Mazăre

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost foarte mândru la sfârşitul săptămânii, datorită fiului său, Răducu. Acesta din urmă a susţinut examenul de bacalureat, însă a trecut cu brio testul maturităţii. Răducu Mazăre a promovat BAC-ul cu media 9,36, după ce a obţinut 9,29 la Limba Română, 9,40 la Matematică şi 9,50 la Biologie.

Julie Stanciu

O altă vedetă care a promovat examenul de bacalaureat este Julie Stanciu, fiica Danei Săvuică. Julie a obţinut media 9,25.

Margherita din Clejani

Cunoscută în ultimul timp datorită implanturilor cu silicon, Margareta Myriam Manole a reuşit să obţină note de peste 5 la toate materiile, dar nu a avut o medie de peste 6, pentru a-i permite să promoveze examenul de bacalaureat. Margherita din Clejani a avut o medie generală de 5,98, iar tatăl său, Ioniţă din Clejani, a spus că va face contestaţie. Notele ei au fost: 6,4 la Limba Română, 5,2 la Istorie şi 6,35 la Geografie.

Costel Busuioc

Tenorul Costel Busuioc, poreclit „Pavarotii de România“, a picat examenul de Bacalaureat. Acesta a avut mari probleme la Limba Română, acolo unde a fost notat cu 1,20. Nici la Istorie şi la Geografie nu a excelat, notele sale fiind 4,20, respectiv 5,10.