România mondenă: 7 vedete care au ajuns piele şi os. Vezi cum arată!

23 August 2012
Celebrităţile din ţara noastră au adoptat stilul Biancăi Drăguşanu şi au început să slăbească drastic, cel mai recent exemplu de acest fel fiind Mădălina Pamfile. Din cauza faptului că îşi doresc să aibă un corp suplu, vedetele îşi pierd formele şi ajung piele şi os.

Mădălina Pamfile nu mai are forme

Vedeta a postat pe Facebook o fotografie în care ea crede că arată sexy. Ceea ce nu realizează Mădălina Pamfile este faptul că a slăbit atât de mult încât a ajuns piele şi os şi i-au dispărut formele voluptoase.

Bianca Drăguşanu este mult prea slabă

Cea mai cunoscută divă de pe plaiurile mioritice care a decis să slăbească zeci de kilograme pentru a avea o siluetă de invidiat este Bianca Drăguşanu. Însă, vedeta nu îşi dă seama că a exagerat cu slăbitul şi că a ajuns mult prea slabă.

Cosmina Păsărin nu mai arată ca atunci când era o ispită

Vedeta s-a făcut remarcată datorită emisiunii „Vara ispitelor“, iar apoi a pozat în celebra revistă Playboy. Cosmina Păsărin nu mai arată ca în acele vremuri, ajungând şi ea piele şi os.

Iulia Albu se simte bine în pielea ei

În ciuda faptului că foarte multe persoane şi-au făcut griji din cauza siluetei vedetei, Iulia Albu afirmă că se simte bine în pielea ei şi că nu face nimic special pentru a-şi menţine silueta. Diva are 1,76 metri înălţime şi 45 de kilograme.

Oana Zăvoranu, mândră de silueta ei

O altă vedetă autohtonă care a slăbit drastic este Oana Zăvoranu, care în ciuda vârstei sale are în continuare o siluetă de invidiat.

Daniela Crudu s-a înfometat

Ambiţionată de prietena ei Bianca Drăguşanu, Daniela Crudu s-a decis să slăbească. Deoarece a fost aspru criticată pentru că era mai grăsuţă, Cruduţa a ajuns acum piele şi os, dând jos kilogramele prin înfometare.

Mădălina Drăghici mănâncă mult, dar degeaba

Modelul şi totodată actriţa Mădălina Drăghici are o siluetă de invidiat, însă care îi dă bătăi de cap. Cu toate că mănâncă foarte mult, vedeta se plânge că nu asimilează mai deloc şi că şi-ar dori să aibă mai multe kilograme.