România mondenă: 7 vedete agresate de iubiţi. Vezi ce violenţe au îndurat!

12 Iulie 2012
Numărul cazurilor de violenţă domestică în România este în continuă creştere. Anual, sunt înregistrate peste 60.000 de cazuri, unele soldate chiar cu decese. Trăim într-o ţară în care "femeia trebuie bătută ca să ştie cine-i şeful", iar vedetele nu fac excepţie de la această "regulă".

Daniela Crudu, arsă cu ţigara de Mihai Costea

Daniela Crudu a fost, de mai multe ori, bătută şi arsă cu ţigara de iubitul ei, Mihai Costea. Se pare că fotbalistul obişnuieşte să-i aplice mai multe corecţii Cruduţei. "Numai ele (n.r. Daniela Crudu şi Mădălina Pamfile) ştiu cât au suferit şi cum abia veneau la emisiune pentru că erau maltratate. Mă sunau să se învoiască pentru că le era ruşine să apară aşa. Mi-au povestit tot şi eu am vorbit cu Giovani şi cu Victor Becali să îi liniştească pe cei doi. Cruduţa nu mai merge la prezentări şi nu poate face nimic pentru emisiune că nu îi dă voie. Eu am vrut să merg personal la poliţie să depun reclamaţie", a povestit Dan Capatos.

Mai mult, patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat că Nilă va ajunge la puşcărie dacă îi mai face rău Danielei. „Dacă e femeie uşoară o laşi şi gata, nu te apuci să o baţi. Dacă se mai întâmplă vreodată aşa ceva, vă promit eu că Mihai se duce la puşcărie! Mie îmi pare rău de Cruduţa. Ea trebuie luată de mână şi dusă la procuror să spună tot", a spus Becali la Antena 1.

Pe de altă parte, Daniela Crudu a negat toate lucrurile şi a mărturisit că între ea şi Mihai Costea este o relaţie frumoasă. "Eu nu am suportat nimic. Eu am învăţat foarte multe de la el. Eu îl iubesc şi nu înţeleg de ce lumea dă în noi şi nu ne lasă în pace. Eu îl iubesc şi o să vedeţi că timpul le va rezolva pe toate", a fost replica Cruduţei.

Mădălina Pamfile, tăiată cu cuţitul de Gabi Matei

Mădălina Pamfile a avut şi ea o relaţie cu un fotbalist al Stelei la fel de violent ca şi Mihai Costea. Pamfile s-a iubit, mai multe luni, cu  Gabi Matei şi a îndurat şi ea agresiuni din partea sportivului. "Mădălina are trei tăieturi de cuţit pe antebraţ! Se învoiau de la emisiune pentru că erau bătute!", povesteşte Dan Capatos.

Sătul de toate aceste scandaluri, Becali ameninţă: "Dacă se mai întâmplă lucrurile astea , cine face asta, va merge la puşcărie. Cine desconsideră oamenii, cine pune ţigara pe faţa unei femei sau o taie nu are ce căuta în libertate. Să meargă la balamuc, la nebuni să îi facă analizele şi dacă e nebun să stea la nebuni, dacă e sănătos să meargă la puşcărie."

Bianca Drăguşanu, bătută de Cătălin Botezatu

La sfârşitul relaţiei dintre Bianca Drăguşanu şi Cătălin Botezatu, roşcata declara: "Da, m-a bătut Bote! Mi-o meritam! Mi-a dat două palme, a dat cu mine de uşă şi asta a fost tot. A intrat în casă, m-a izbit de uşă, încât a sărit uşa din perete şi mi-a dat două palme. De aia nu am venit ieri la emisiune. Uşa este şi acum scoasă din perete. M-a îmbrâncit şi a dat cu mine în uşă. Mi s-a fisurat un dinte".

Pe de altă parte, Cătălin a recunoscut că s-a enervat la culme din cauza apariţiilor în presă şi a avut contact fizic cu Bianca, însă nu s-a pus problema unei bătăi. "Am avut o discuţie care n-a avut nici un iz de bătaie! Am împins-o, dar nu am lovit-o! Nu aş putea să bat o femeie, mai ales că ea este femeia pe care am iubit-o. Într-o femeie nu aş da niciodată. Indiferent ce aş face, eu am cei şapte ani de acasă. Nu poate avea vânătăile de la mine", a spus designerul.

Andreea Spătaru, bătută în stradă

Andreea Spătaru, fosta "Miss Playboy", a recunoscut oficial, în faţa poliţiştilor, că Ion "Boschet", fostul iubit, o bătea crunt. "Boschet" a fost surprins de paparazzii CANCAN în timp ce o păruia şi o pocnea pe Andreea, în plină stradă.

Bărbatul a declarat că a recurs la violenţă deoarece blonda l-ar fi atacat cu unghiile, l-ar fi zgâriat fără motiv şi ar fi încercat să-l umilească în faţa prietenilor, pălmuindu-l. "Am luat-o de păr, fiindcă mă lovea. Oricine ar fi făcut la fel cu femeia lui, dacă aceasta l-ar fi pălmuit pe stradă. Nu am făcut altceva decât să mă apar. Şi, la urma urmei, e problema mea dacă îmi bat iubita“, spunea Ionel Cojocea, zis "Boschet".

Meme nu l-a reclamat pe Lazarus pentru că îl iubea

După cinci ani de relaţie, Meme şi Luis Lazarus s-au acuzat în direct, la TV. Mai mult, Meme a povestit că a fost bătută de Lazarus, de mai multe ori, în timpul relaţiei. "Este un om violent. Nu m-am dus la Poliţie pentru că îl iubeam. Acceptam situaţia şi continuam să sper că relaţia va reveni pe făgaşul normal", povestea Mihaela Moise.

Mariana Moculescu, agresată de mai multe ori

Fosta soţie a artistului Horia Moculescu, Mariana Moculescu, susţine că a fost bătută de iubitul ei, Marin Cristian, pentru că nu a vrut să facă sex.

Mai mult, Mariana a fost nevoită să se prezinte la spital pentru a cere îngrijiri medicale. "Am venit la spital pentru că am fost agresată de Marin Cristian. Am mers la institutul medico-legal, chiar cu câteva minute înainte de închidere, şi medicul a constatat agresiunea fizică care a avut loc. S-a mai întâmplat, a mai avut dosar penal cu certificate medico-legale în care s-a dat neînceperea urmăririi penale. Probabil că nu am avut martori. De data asta am şi martori", a povestit Mariana Moculescu, pentru rtv.net.

Simona Sensual, închisă în casă din cauza vânătăilor

Simona Sensual a mărturisit că fostul ei iubit, Nicu Maharu, era un bărbat violent. "Nu mă bătea până mă băga în spital, dar stăteam câteva zile în casă izolată. Am o personalitate dificilă şi autoritară şi aşa am decis să mă despart. Maharu nu m-a respectat în cei 10 ani cât am fost împreună", povestea blonda la sfârşitul relaţiei.