România mondenă: 7 vedete acuzate că se droghează. Vezi cum au fost date de gol!

28 August 2012
Atunci când ai bani, îţi permiţi orice. Aceasta este şi deviza celebrităţilor, care cad de multe ori în patima alcoolului sau a drogurilor.

Multe vedete din România au fost incluse în dosarul „Cocaină pentru VIP-uri“, însă nu s-a putut demonstra că au consumat substanţe interzise. Pe lângă aceste personalităţi, există şi alte vedete autohtone care au fost acuzate de rude, prieteni sau fani că nu se dau în lături atunci când este vorba de a consuma droguri.

Inna, criticată de fani

Cu toate că are milioane de fani pe reţelele sociale şi este iubită pe întreg mapamondul, o poză postată recent pe Facebook de Inna i-a înfuriat pe fanii cântăreţei. Aceştia o acuză că înfăţişarea ei obosită este rezultatul consumului de droguri şi o îndeamnă pe artistă să renunţe la acest viciu.

Oana Zăvoranu a fost acuzată de vrăjitoare că se droghează

Vedeta a fost acuzată, la începutul acestui an, de către mama vrăjitoarei Vanessa, că se droghează. Pentru a demonstra că aceste acuzaţii sunt false, Oana Zăvoranu a făcut un test antidoping în direct la Kanal D.

Mai mult, Oana a spus că nu a încercat niciodată substanţele interzise, deoarece îi este teamă că s-ar putea să-i placă prea mult şi nu ar mai putea renunţa la ele.

Monica Gabor ar consuma şi ea substanţe interzise

Scandalul uriaş dintre Irinel Columbeanu şi fosta lui soţie, Monica Gabor, a ajuns la un nivel la care nu se aştepta nimeni. În primăvara acestui an, cei doi s-au întâlnit pe holurile Tribunalului, iar Irinel a fost invitat să facă un test psihiatric. Vizibil iritat, omul de afaceri a dat un răspuns care i-a lăsat pe toţi cu gura căscată: „Fac acest test doar dacă Monica face o expertiză pentru consumul de droguri“.

Jasmine, acuzată că îi plăcea să se drogheze

Leo de la Strehaia, fostul iubit al dansatoarei din buric Jasmine, a spus despre aceasta că a întreţinut relaţii sexuale cu mai mulţi bărbaţi odată, dar şi cu femei.

Mai mult, Leo a afirmat că Jasmine i-a spus că ea obişnuieşte să se drogheze, iar din această cauză relaţia lor s-a terminat.

Becali este, în viziunea lui Vadim Tudor, un consumator de cocaină

Relaţia de prietenie dintre Gigi Becali şi Corneliu Vadim Tudor este una cu bune şi cu rele. Azi sunt ca fraţii, mâine sunt cei mai mari duşmani. Din cauza acestor oscilaţii, Vadim a ajuns să spună că patronul Stelei a fost filmat în timp ce priza cocaină în faţa unui hotel din Bucureşti.

Nidia şi Mariana Moculescu se acuză reciproc că se droghează

Fata lui Horia Moculescu a fost acuzată de către Mariana Moculescu că a consumat droguri şi că avea momente în care intra în sevraj. Mai mult, Mariana a dorit ca Nidia să facă analize pentru a vedea dacă a consumat droguri, dar fata lui Horia Moculescu a spus că face acest lucru doar dacă şi mama ei este de acord să facă testul, insinuând că şi Mariana consumă droguri.