România mondenă: 7 poze cu vedete îndrăgostite, postate pe Facebook

Când te cuprind fiorii dragostei simţi nevoia să spui lumii întregi că iubirea ţi-a inundat viaţa. Şi cum persoanele publice adoră să fie în centrul atenţiei, ele se folosesc de siteurile de socializare pentru a se afişa cu sufletele lor pereche.

1. Bianca Drăguşanu şi Adi Cristea, sau albumul "noi"

Bianca Drăguşanu se iubeşte de ceva vreme cu fotbalistul Adi Cristea. Relaţia lor a ţinut prima pagină a tabloidelor multă vreme. Când se iubesc şi se pregătesc de nuntă, când se despart şi nu-şi mai vorbesc. Însă, un lucru este cert. Bianca are pe pagina ei de Facebook un album, intitulat "noi", în care postează doar poze cu ea şi "prinţişorul" şi pe care nu-l şterge în momentele în care cei doi se despart.

2. Dani Oţil, poză cu Mihaela

Dani Oţil este un tip foarte activ pe Facebook. Are foarte multe poze de prin ţară făcute cu fanii, de pe platourile de filmare sau de la competiţiile sportive la care participă. Însă, printre acestea s-a strecurat şi o poză cu iubita sa, Mihaela Rădulescu. Instantaneul este făcut într-o zi, în care Dani îşi sărbătorea ziua de naştere, iar Mihaela îl săruta cu drag.

3. Laura Cosoi, cu Smiley la circ

Laura Cosoi şi Smiley formează un cuplu foarte îndrăgit. Şi pentru că lumea îi place foarte mult, Laura mai postează câte o poză cu ei doi. 

4. Andreea Raicu, poză controversată cu Tudor

Andreea Raicu şi Tudor Chirilă au avut o relaţie foarte zbuciumată. Când se împăcau şi radiau de fericire, când se certau şi Tudor pleca. Însă, în ultimile luni nu se mai auzise nimic despre cei doi. Asta până în urmă cu câteva zile, când, pe pagina de Facebook a Andreei a apărut o poză cu ea şi cu Todor, împreună, la Gala Premiilor Gopo. De acolo şi până la concluzia că cei doi s-au împăcat n-a mai fost decât un pas. Însă, vedeta TV a negat totul, a doua zi.

5. Adela Popescu şi Radu Vâlcan, poze din vacanţe

Vedetele ProTV formează un cuplu de anul trecut. Dacă la început au încercat să ţină ascunsă de ochii presei relaţia care se înfiripa între ei, acum nu mai e niciun secret. Adela şi-a postat pe pagina de Facebook mai multe poze în care apare cu Radu. Cei doi se iubesc şi vor să-i vadă toată lumea.

6. Oana Zăvoranu, poze cu noul iubit

După doar câteva săptămâni de la divorţul de Pepe, Oana şi-a postat pe Facebook mai multe poze în care se săruta cu un bărbat mai tânăr decât ea. Şi tot din postările Oanei am aflat că tinerelul era Răzvan Dumitrescu, noul ei iubit. 

7. Sylvia, poze cu fostul soţ

Căsnicia dintre Sylvia şi Andrei Ştefănescu s-a încheiat, în urmă cu ceva săptămâni, cu un divorţ scandalos. Însă, cei doi mai au postate pe paginile lor de Facebook poze de pe vremea când se iubeau şi formau un cuplu fericit.