România mondenă: 7 cupluri "străvechi" care fug de altar. Vezi de ce!

22 Iunie 2012
Pentru cele mai multe cupluri, căsătoria este ceva firesc. Atunci când iubeşti pe cineva vrei ca acea relaţie să dureze pentru totdeauna şi s-o celebrezi printr-o petrecere foarte mare la care toţi prietenii şi toate rudele să fie prezente. Însă, pentru unele perechei, nunta nu este obligatorie. Nu puţini sunt cei care trăiesc de ani buni împreună, sub acelaşi acoperiş, fără să se căsătorească cu acte.

Dan Bittman, relaţie de 20 de ani

Dan Bittman este împreună cu iubita lui, Liliana, de 20 de ani şi are împreună cu aceasta trei copii, însă nu-l bate gândul să se însoare. "Până la urmă, şi căsătoria este un legământ foarte intim între două persoane. Acei doi oameni ştiu cel mai bine dacă să facă pasul sau nu, dacă au un drum comun şi dacă au pentru viitor un fel comun. Ca în orice relaţie, dacă lucrurile nu evoluează într-o anumită direcţie, dacă cei doi nu-şi găsesc un echilibru mergând pe o cale comună, degeaba e o hârtie, acolo, semnată de ambele părţi, şi un legământ în faţa preotului. Nu mi-am schimbat părerea din punctul ăsta de vedere, cred în continuare că nu hârtia aceea leagă pe doi oameni, dar e, până la urmă - şi în asta cred foarte mult - o chestiune de opţiune personală. Sunt oameni care se simt mai bine şi sunt mai fericiţi dacă semnează hârtia aceea, dacă trăiesc acea experienţă emoţionantă a ceremoniei căsătoriei, şi sunt oameni care, pur şi simplu, fac casă bună şi fără hârtia aceea", a declarat Dan Bittman pentru revista Tango.

Carmen Brumă şi Mircea Badea nu vor căsătorie

Carmen Brumă şi Mircea Badea au fost mereu un cuplu discret, care a stat departe de luminile reflectoarelor. Mai mult, Carmen a declarat că nu s- visat niciodată mireasă. "Niciodată nu m-am visat mireasă, iar nunta,în sine, aşa cum este la noi, mi se pare un eveniment chinuitor, dacă eşti în postura de mire sau mireasă. Să zicem că ai minimum 100 de invitaţi, da? Păi, gândeşte-te cum e ca 100 de oameni să te pupe de patru-cinci ori în aceeaşi zi! Minimum 100 de oameni! Cum crezi că este? Nemaivorbind de restul corvoadei", povestea iubita lui Mircea Badea. Cei doi formează un cuplu de 12 ani.

Robert Turcescu şi Oana Sârbu, împliniţi şi fără acte

Robert Turcescu şi Oana Sârbu formează un cuplu de mai bine de opt ani, însă nu se gândesc la căsătorie pentru că, spun ei, se simt împliniţi şi fără acte. "Eu trăiesc împreună cu Oana, de ani de zile, opt deja, o poveste care are toate ingredientele unei poveşti clasice de iubire. Adică a trecut şi prin perioade de un entuziasm nebun, şi prin perioade reci, ne-am ciondănit, ne-am şi despărţit, ne-am şi împăcat. Noi nu trăim, deci, ca un cuplu căsătorit. Un cuplu căsătorit poate că trăieşte mai puţin intens relaţia decât noi", povestea Turcescu, în revista Tango.

Realizatorul tv a mărturisit că din cauza programului haotic, el şi cântăreaţa au decis să nu locuiască împreună. "Nu locuim împreună, pentru că eu am un program absolut nebun. În plus, fiecare dintre noi a dorit să-şi păstreze nu neapărat zona de libertate, dar suntem doi oameni maturi, care au trăit fiecare cu mica lui intimitate... E greu de explicat, ceilalţi poate nu înţeleg cum doi oameni care se iubesc de opt ani nu locuiesc împreună", spune Turcescu.

Iuliana Marciuc şi Adrian Enache, relaţie cu năbădăi

Iuliana Marciuc şi Adrian Enache sunt împreună de mai bine de 17 ani şi au un băiat, David. Relaţia celor doi a fost una destul de criticată, deoarece cântăreţul era însurat şi a trăit ani buni atât cu nevasta, cât şi cu amanta. În anul 2009, artistul a divorţat însă de soţia lui, Corina, cu care are o fată. Întrebat când se va însura cu Iuliana, Adrian a răspuns: "Suntem logodiţi, dar nu ne căsătorim. De ce să mă căsătoresc, să-mi pierd admiratoarele?", a răspuns Enache, pentru ziarul Click.

Daniela Gyorfi nu vrea să-l ceară de bărbat pe George Tal

Daniela Gyorfi şi George Tal sunt împreună de mai bine de şase ani, au un copil împreună, dar nu s-au căsătorit. Întrebată de ce nu s-au luat cu acte, Daniela a răspuns: "Îl iubesc, dar nu-l cer de bărbat. Avem un copil împreună şi da, suntem o familie, cu bune şi cu rele. Dacă cineva spune că nu se ceartă niciodată, cred că minte", a spus artista.

Anda Adam şi Victor Slav nu au timp de nuntă

Cântăreaţa Anda Adam şi prezentatorul rubricii "Vreamea" de la Pro TV, Victor Slav, sunt împreună de 5 ani şi se iubesc şi înţeleg ca-n prima zi, însă nu vor să se căsătorească. Cei doi susţin că nu au timp pentru a organiza un astfel de eveniment, dar spun că, atunci când vor fi mai liberi, vor lua în calcul posibilitatea de a păşi spre altar.

Bârlădeanu şi Bobby Păunescu nu stau într-un act

Monica Bârlădeanu se iubeşte cu Bobby Păunescu de 10 ani, însă nu vrea să se aşeze încă la casa ei. "Nu avem nevoie de un moment în care el să stea în genunchi şi să mă ceară de soţie, iar eu să zic <da>. Chiar dacă lumea se aşteaptă ca după atâţia ani să ne căsătorim şi să apară un copil, pe noi nu ne interesează încă să avem o căsnicie. Poate o să ne bucurăm de aceste lucruri la momentul oportun, dar acum prefer să ne avem o relaţie solidă decât să ne unească un act", a  declarat Monica Bârlădeanu, în cadrul emisiunii Happy Hour.