România mondenă: 7 bărbaţi bogaţi şi disponibili. Află cine sunt!

24 Iulie 2012

Sunt bogaţi, celebri, sexy şi, mai ales, singuri. Burlaci cu bani, disponibili, în căutare de fete frumoase şi dornice de aventură. Unii sunt artişti, alţii sunt oameni de afaceri şi toţi au ceva în comun: nu sunt căsătoriţi.

Smiley, un burlac sexy

S-a despărţit recent de Laura Cosoi, după o relaţie de cinci ani. Acum, Smiley este singur şi disponibil. Are succes în lumea muzicală nu numai ca artist ci şi ca producător. Din anul 2009, Smiley are propria casă de producţie, Ha Ha Ha Production.

Dragoş Săvulescu, un milionar singur

Dragoş Săvulescu este unul dintre acţionarii clubului Dinamo. Săvulescu, fiu al unui fost angajat al instituţiei prezidenţiale, a făcut avere în primul rând din tranzacţii cu terenuri. Acum, face parte din topul celor mai bogaţi oameni din România, cu o avere estimată la 15 milioane de euro. Săvulescu este pasionat de maşinile luxoase. Parcul său auto include un Lamborghini LP640 Roadster, un Porsche GT, o limuzină Mercedes S65 AMG şi un SUV Mercedes G55 AMG. Bărbatul a fost însurat, dar a divorţat, iar acum este singur.

Edward, primul burlac

Edward Popescu-Strohlen conduce o parte din afacerile familiei şi a ridicat prin grupul său de firme ansamblul rezidenţial Monte Carlo Palace Hotel&Residence din Bucureşti. Tânărul face parte din Top 500 Miliardari, cu o avere de 25 de milioane de euro. Edward Popescu a absolvit "bachelor in the science of business and administration" şi are un MBA la International University of Monaco. Familia lui a plecat din Romania în anul 1979 şi a început afacerile în Germania. În mai puţin de 10 ani, cifra de afaceri crescuse la 1,5 milioane de mărci. După Revoluţie, familia Popescu-Strohlen a investit şi în afaceri în România. În prezent, Edward este singur după ce şi-a încercat norocul în dragoste la emisunea "Burlacul".

Elan Schwartzenberg, un milionar atipic

Elan Schwartzenberg, are o avere estimată la 50 de milioane de euro. Fostul soţ al Mihaelei Rădulescu se consideră un milionar atipic, întrucât are nevoie de lucruri puţine. Are o singură locuinţă, cea de la Snagov, pentru că este de părere că un om nu are nevoie de mai multe case. Spune asta după ce a încercat acest model, deţinând în acelaşi timp locuinţe la mare, la munte şi în străinătate, dar pe care nu a reuşit să le gestioneze. Elan Schwartzenberg este un împătimit colecţionar de maşini, numărul total al modelelor deţinute fiind de 14.

Remus Truică, milionarul excentric

Remus Truică, omul de afaceri şi fostul şef de cabinet al lui Adrian Năstase a ajuns celebru după povestea de amor cu Patricia Kaas, finalizată cu divorţul de soţia sa, Irina. Truică deţine proprietăţi în cele mai exotice colţuri ale lumii, colecţii de maşini de lux, iahturi şi vile de zeci de milioane de euro.

Gabi Bădălău nu are noroc în dragoste

Fiul fostului prefect de Giurgiu, Gabi Bădălău, a devenit cunoscut ca un fante de Dorobanţi, după relaţii cu mai multe manechine cunoscute din showbiz-ului autohton. Bădălău a trăit o poveste de dragoste cu Ramona Gabor presărată cu numeroase scene de gelozie, certuri şi împăcări. După trei ani de relaţie, Gabi a aflat că Ramona l-a înşelat cu un milionar bulgar. După această relaţie eşuată, tânărul a încercat să-şi revină în braţele Adelinei Pestriţu, fără succes însă. Acum, este singur şi disponibil.
Gabi face parte dintr-o familie cu o avere impresionantă. Este fiul fostului prefect şi deputat de Giurgiu, Niculae Bădălău, şi se ocupă, alături de tatăl său, de afacerile familiei. Bădălău deţine o limuzină Mercedes S 500 cu şofer, un autoturism de teren Mercedes ML AMG şi un apartament de lux în Bucureşti.

Arpad Paszkany, divorţ pentru o dansatoare

Finanţatorul echipei CFR, Arpad Paszkany are o avere estimată la 30 de milioane de euro, realizată din imobiliare şi fotbal. Patronul CFR a divorţat de soţia sa, anul trecut, după 20 de ani de căsnicie. Divorţul a venit după ce omul de afaceri s-a îndrăgostit de o dansatoare dintr-un club, care i-a devenit amantă.