România mondenă: 6 vedete care se promovează prin scandaluri. Vezi de ce se ceartă!

9 Mai 2012

Noi, românii, suntem un popor de scandalagii. Ne certăm cu famila, cu vecinii, cu iubiţii. Politicienii se înjură în parlament, vedetele se ceartă în direct la TV, iar tabloidele se vând ca pâinea caldă atunci când au pe prima pagină materiale cu iz de scandal.  Ne place gâlceava şi, la fel de mult, ne place să asistăm la cearta altora. De aceea, nu-i de mirare că unele persoane au devenit vedete doar pentru că ştiu să se certe "cu talent".

Iulia Albu nu ştie decât să se certe

Iulia Albu este cunoscută publicului larg drept soţia designerului Mihai Albu. Şi pentru că nu are nicio ocupaţie, dar îi place să se vadă prin ziare, Iulia se ceartă cu cine apucă, doar, doar s-ar scrie despre ea prin presă. Zilele acestea, soţia certăreaţă este protagonista unui nou scandal cu Laura Olteanu. Totul a pornit de la un eveniment organizat în Dubai, unde Iulia s-a certat cu fratele Laurei pentru niste haine, iar scandalul a continuat în ţară. "Să vă spun eu ce minciuni spune Iulia Albu. Ea nu a făcut absolut nimic. Am fost prietenă cu Mihai Albu, dar din cauza ei ne-am certat. Nu există designer, makeup artist cu care nu s-a certat. Fără Mihai Albu nu ar exista", spune Laura. 

În replica, Iulia suţine că Laura Olteanu e un nimeni. "Sunt şi altceva în afară de soţia lui Mihai Albu, sunt fashion editor. Nu înţeleg ce caută această doamnă să comenteze, deoarece ea nu a fost de faţă. De Laura Olteanu nu ştiţi nimic decât că s-a certat cu mine", a acuzat-o şi soţia lui Mihai Albu. Iulia nu este la primul scandal, ea s-a mai certat şi cu Monica Gabor, Rita Mureşan, Cătălin Botezatu.

Oana Zăvoranu, cea mai mare certăreaţă

Oana Zăvoranu este, de departe, cea mai certăreaţă vedetă din showbiz-ul românesc. De-a lungul anilor, Oana s-a certat cu mama ei, cu Monica Gabor, Costin Mărculescu, Simona Sensual, Ana Maria Prodan, Şerban Huidu şi lista mai poate continua. Însă, cel mai mare scandal a fost cu Pepe, fostul soţ. Anul trecut, pe vremea când cei doi divorţau, toată ţara a urmărit, în direct, cum Oana a devastat casa în care a locuit cu Pepe. Iar scandalul pornit anul trecut, nu s-a încheiat nici în zilele noastre, chiar dacă Pepe s-a însurat cu altcineva. Şi chiar dacă Pepe a dat-o în judecată, Oana nu se poate abţine să nu comenteze, ori de cîte ori are ocazia, câte ceva despre fostul soţ şi noua lui nevastă. 

Adriana Bahmuţeanu ameninţă în direct

La fel ca şi celelalte persoane publice, Adriana Bahmuţeanu nu s-a putut abţine şi s-a certat, de mai multe ori, în direct la TV. Un episod memorabil este acela în care Adriana s-a certat cu ziarista Ioana Popescu. În direct, la emisiunea lui Dan Capatos, Ioana se afla în platou, iar Adriana la telefon. Sexy ziarista a făcut o serie de afirmaţii din care reieşea că soţia domnului Prigoană ar fi avut o aventură amoroasă cu Leo de la Strehaia şi că ar avea probleme cu greutatea. Adriana a intervenit telefonic: "Te rog frumos să nu mă mai jigneşti. Îţi dau cuvântul meu de onoare, pe unde te prind, îţi dau două picioare în gură de-ţi sar dinţii! Ai înţeles?"

Bianca Drăguşanu ştie să se certe în direct

Bianca Drăguşanu ştie să se certe în direct, pentru audienţă. Fosta asistentă a lui Capatos s-a luat la harţă, de mai multe ori, chiar în timpul emisiunii, fie cu alte vedete, fie cu prietenele ei. Însă, cele mai mari certuri le-a avut cu Botezatu, pe vremea când formau un cuplu. Nu puţine au fost serile în care Capatos îşi făcea emisiunea doar cu Bianca şi Bote în studio.

Luis Lazarus şi certurile cu Meme

Luis Lazarus apare la televizor, sau în presa tabloidă, doar când se ceartă cu cineva. Sunt cunoscute episoadele în care "justiţiarul" se certa, în direct, cu fosta sa iubită, Mihaela Moise. Scandalurile au pornit în urma acuzaţiilor reciproce de infidelitate, care au dus la separarea celor doi. Nici Dan Capatos nu a scăpat. Lazarus l-a acuzat pe Capatos că nu vrea să-i dea drept la replică după o emisiune în care Mihaela Moise s-a certat cu Sânziana Buruiană şi Andrea Tonciu.

Monica Gabor cunoscută şi ca "scorpia de la Zăvorani"

Cunoscută şi ca "scorpia de la Izvorani", fosta doamnă Columbeanu nu a iertat pe nimeni. Iulia Albu, Oana Zăvoranu, Bianca Drăguşanu, Irinel Columbeanu, Mariana Roşca, Nati Meir, toţi au supărat-o, la un moment dat. Memorabil este episodul în care Moni l-a făcut retard, în direct, pe fostul partener de la "Dansez pentru tine". "Tu eşti retardatul dintre noi doi!"