România mondenă: 6 vedete care s-au fotografiat recent în costum de baie

24 Iunie 2013
Zilele însorite nu mai sunt departe, ci au venit peste noi, făcându-ne să ne dorim cu orice preţ şi prin orice modalitate să ne răcorim. Imediat ce soarele a început să ardă şi mercurul din termometre să crească vertiginos, vedetele din ţara noastră au luat cu asalt marea şi piscinele.

Elena Gheorghe se răcoreşte la mare şi la piscină

Este una dintre cele mai sexy artiste din România şi are un program foarte încărcat, dar acest lucru nu o împiedică să-şi facă puţin timp să iasă la piscină şi să meargă la mare. Elena Gheorghe a postat recent pe Facebook poze cu ea în costum de baie, arătând lumii întregi ce bine arată în continuare.

Sylvia, mai mult la piscină decât în concerte

În ultimele zile, pagina de Facebook a Silviei Sârbu (Sylvia), fosta soţie a lui Andrei de la Alb-Negru, a fost „invadată“ de poze cu artista în costum de baie. Vedeta a postat mai multe fotografii în care le arată fanilor cât de bine se simte ea la piscină şi pe malul lacului.

Bianca Drăguşanu filmează pentru „Serviţi, vă rog!“

Una dintre cele mai apreciate emisiuni de vară din România este, de departe, „Serviţi, vă rog!“. În aceste săptămâni, vedetele se află pe litoral pentru a filma cadrele ce urmează să fie difuzare în show-ul de la Pro TV. Una dintre vedetele care ne-au anunţat pe Facebook că se află pe litoral cu echipa de la Media Pro este Bianca Drăguşanu, care a postat mai multe poze în care apare îmbrăcată doar în costum de baie.

Adelina Pestriţu, răsfăţ la malul mării

Încă de acum o lună, pe pagina de Facebook a Adelinei Pestriţu au apărut mai multe fotografii cu vedeta pe plajă, semn că aceasta îşi petrece mai toate weekendurile la malul mării.

Delia, la plajă în Israel

Săptămâna trecută, Delia Matache a postat pe Facebook o fotografie realizată pe plajele din Tel Aviv, arătându-le fanilor ei ce bine arată în costum de baie.

Alina Eremia se bucură de vremea frumoasă

Membră a trupei LaLa Band, Alina Eremia le-a arătat fanilor ei cât de bine se simte vara. Vedeta a postat pe Facebook o poză de la piscină, iar în descriere a scris că vremea este minunată pentru plajă.