România mondenă: 6 vedete care au apărut în filmuleţe compromiţătoare

31 Martie 2014
Să fii vedetă este, de multe ori, şi un calvar, nu doar un lucru bun. Pe lângă faptul că lumea te recunoaşte pe stradă şi eşti iubit de public, unele persoane dorindu-şi să ajungă la fel de cunoscute ca tine, există şi momente în care celebrităţile îşi doresc să nu fi ajuns niciodată pe prima pagină a ziarelor.

Antonia şi Velea, filmuleţ compromiţător

Potrivit ziarului Libertatea, Vincenzo Castellano, fostul soţ al Antoniei, care se luptă cu artista pentru custodia fetiţei lor, Maya, ar avea un filmuleţ compromiţător cu cântăreaţa şi Velea.

„Nu îşi doreşte decât să îşi umilească soţia, cu care se află în divorţ şi să-l ridiculizeze pe Velea. Atuul său în procesul cu Antonia ar fi nişte filmări compromiţătoare în care ar apărea Antonia cu Velea“, a spus, potrivit ziarului Libertatea, un apropiat de-al lui Vincenzo.

Pepe, tandru cu un travestit

În urmă cu mai bine de un an de zile, în presă a apărut un filmuleţ în care Pepe se distra alături de un travestit, unele persoane afirmând atunci că solistul ar fi gay. La doar câteva zile după apariţia imaginilor compromiţătoare, Pepe a elucidat misterul: travestitul era Ovidiu Danci, iar întreaga filmare era un scenariu bine pus la punct de ei, pentru a-i face o glumă lui Cornel Păsat.

„Pepe e prietenul meu de mulţi ani şi vă garantez că îi plac doar femeile. Înregistrarea a fost făcută la mine acasă. Împlineam un an de căsătorie, iar Bianca mi-a făcut o surpriză şi a invitat câţiva prieteni la mine, printre care şi Pepe. Acesta a vrut să-mi facă o surpriză şi să reconstituie momentul în care eu am cerut-o în căsătorie pe Bianca, la Barcelona. Aşa a fost scenariul lor, cu un bărbat îmbrăcat în femeie. Noi ne prăpădeam de râs la întreaga fază, se aude şi pe filmare. Nu ştiam că toată povestea asta va lua o asemenea amploare şi va apărea în presă“, a spus Cornel Păsat.

Bianca a dansat goală în braţele unui bărbat

Bianca Drăguşanu, abonată a tabloidelor şi a emisiunilor de scandal, nu putea să lipsească din acest articol. În anul 2010, în presă a apărut un filmuleţ cu ea în timp ce dansa goală în braţele unui bărbat, iar doi ani mai târziu i-a fost furat telefonul mobil. Culmea, şi atunci fosta asistentă a lui Capatos s-a plâns că în presă vor apărea din nou filmuleţe compromiţătoare cu ea.

Prigoană, imagini compromiţătoare cu Bahmu

În vara anului 2012, când se aflau într-o nouă repriză de certuri şi procese, Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu au apelat la toate mijloacele pentru a câştiga custodia celor doi copii minori ai lor. Atunci, Silviu Prigoană le-a spus judecătorilor că are filmuleţe compromiţătoare cu Adriana, relizate chiar în casa celor doi.