România mondenă: 6 cupluri extreme. Vezi de ce sunt atraşi unii de alţii!

14 Septembrie 2012
Au ajuns împreună, dar niciodată nu te-ai fi gândit că o să-i vezi aşa. Este vorba despre cuplurile formate din femei bătrâne şi bărbaţi tineri, femei tinere şi bărbaţi bătrâni sau cine ştie ce alte combinaţii ciudate.

Vă prezentăm în continuare 5 cupluri extreme care ţin sau au ţinut prima pagină a tabloidelor cu poveştile lor de dragoste.

Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu se iubesc de peste patru ani

Au început o relaţie în anul 2008, însă nimeni nu le dădea nicio şansă. Cu toate acestea, povestea lor de dragoste ţine în continuare prima pagină a tabloidelor, mai ales datorită faptului că Mihaela Rădulescu locuieşte la Monaco, iar el la Bucureşti.

Mai mult, un alt impediment în calea fericirii lor, din punctul de vedere al presei mondene, este vârsta celor doi. Mihaela Rădulescu are 41 de ani, iar Dani Oţil are 30 de ani.

„Când ne întâlnim, nu ne punem buletinele pe noptieră. Nu mă interesează unde locuieşte bărbatul cu care am o relaţie“, spunea în trecut Mihaela Rădulescu.

Oana Zăvoranu şi Răzvan Dumitrescu, diferenţă de vârstă de 12 ani

După divorţul de Pepe, Oana Zăvoranu nu a mai fost văzută sărutând în public niciun bărbat. Asta până când l-a întâlnit pe Răzvan Dumitrescu, un tânăr în vârstă de 27 de ani care i-a căzut cu tronc.

Chiar dacă s-au certat de mai multe ori şi părea că se vor despărţi, Oana Zăvoranu (39 de ani) l-a convins de fiecare dată pe Răzvan să se împace. Pe lângă diferenţa de vârstă, şi caracterele celor doi par a fi total diferite, Oana fiind cunoscută ca o fire vulcanică şi mereu pusă pe scandal, în timp ce Răzvan pare un tânăr liniştit, care se fereşte pe cât posibil de apariţiile în public.

Oana Roman şi Alex Avram, iubire ca în poveşti

Fiica lui Petre Roman trăieşte o poveste de dragoste alături de un bărbat cu 10 ani mai tânăr decât ea. Deşi gurile rele nu le dădeau şanse de reuşită celor doi, din cauza diferenţei de vârstă, Oana şi Alex se înţeleg de minune.

Oana Roman şi Alex Avram formează un cuplu de doi ani, iar mai nou Oana îşi susţine financiar iubitul.

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt sau iubirea dintre un sportiv şi o puşcăriaşă

Fostul tenisman Ilie Năstase, cunoscut ca un mare cuceritor, s-a îndrăgostit în urmă cu mai mulţi ani de faimoasa Brigitte Sfăt. După ce a divorţat de Amalia, Ilie a căzut în braţele fostului model din timişoara. Că ar fi o relaţie între un sportiv şi un fotomodel nu ar fi o problemă, ci chiar ceva obişnuit în zilele noastre. Însă, faptul că Brigitte Sfăt şi-a petrecut doi ani din viaţă la puşcărie, pentru tâlhărie, ne face să ne întrebăm dacă Ilie Năstase a făcut cea mai bună alegere.

Oana şi Viorel Lis se iubesc de 14 ani

S-au cunoscut pe vremea când Viorel Lis era căsătorit şi ocupa funcţia de primar al Capitalei. Până aici, nimic anormal. Însă, ea avea 18 ani şi era virgină, iar el avea 53 de ani. Acest lucru nu i-a oprit însă să formeze un cuplu, iar Viorel Lis s-a decis să divorţeze şi să se mute cu Oana.

La 12 ani după ce s-au cunoscut au făcut nunta, iar în prezent se laudă că duc o viaţă frumoasă.

Israela Vodovoz şi Liviu Arteni, iubire condiţionată de bani?

Cu toate că are 71 de ani, Israela Vodovoz s-a căsătorit cu Liviu Arteni, care este cu 30 de ani mai tânăr decât ea. În ciuda faptului că gurile rele spun că iubirea dintre cei doi este condiţionată de banii Israelei, Liviu afirmă sus şi tare că o iubeşte cu adevărat pe mai bătrâna lui soţie.