România mondenă: 5 vedete sexy în costum de baie în mijlocul iernii

17 Ianuarie 2013
O vorbă din bătrâni spune că „iarna nu-i ca vara“, însă vedetele din ţara noastră au demonstrat că această zicală este greşită. Pentru a scăpa de temperaturile scăzute din România, Delia Matache şi alte celebrităţi au preferat să plece în ţările arabe sau pe meleaguri asiatice.

Delia Matache s-a răsfăţat în Insulele Filipine

Cântăreaţa a plecat în luna de miere în Asia, alegând ca destinaţie Insulele Filipine. Pentru a arăta lumii întregi cât de bine se simte, Delia Matache a postat pe Facebook mai multe poze cu ea în costum de baie.

Corina Caragea a fost în Caraibe

Prezentatoarea de la Pro TV şi-a serbat ziua de naştere pe meleaguri străine, petrecându-şi câteva zile din iarnă în Caraibe. Cum o astfel de experienţă nu trebuie trecută cu vederea, Corina Caragea a avut grijă ca mai multe poze cu ea în costum de baie să ajungă în presă.

Bianca Drăguşanu, distracţie în Dubai

Fosta iubită a lui Adrian Cristea a făcut Revelionul în Dubai, acolo unde s-a distrat alături de mai mulţi prieteni. Cum era de aşteptat, pentru a mai ţine puţin prima pagină a tabloidelor, Bianca Drăguşanu s-a pozat în costum de baie şi a pus fotografiile pe Facebook.

Ilinca Vandici a petrecut în Egipt

Prezentatoarea de la Acasă TV şi-a postat pe Facebook o poză în a cărei descriere spunea că îi este dor de soare şi că vacanţa ei a fost prea scurtă. Ilinca Vandici a petrecut în această iarnă câteva zile în Egipt.

Lora Petrescu este în Republica Dominicană

Cântăreaţa se răsfaţă în această săptămână pe meleaguri străine, fiind în Republica Dominicană. În drumul spre Republica Dominicană, Lora Petrescu s-a oprit şi în Miami.