România mondenă: 5 vedete sedentare. Descoperă cine urăşte să facă mişcare!

8 Mai 2012

Chiar dacă medicii ne atenţionează că un stil de viaţă dezordonat, în care sportul nu este inclus, dăuneză grav sănătăţii, unele vedete nu ţin cont de părerea doctorilor. Pierd nopţile prin cluburi, consumă alcool şi nu le place să facă mişcare, iar consecinţele sunt pe măsură: kilograme în plus, celulită, boli de inimă.

Cătălin Botezatu nu face sport pentru că nu are timp

Chiar dacă a avut probleme de sănătate în trecut, Cătălin Botezatu nu face sport. Stilul de viaţă agitat, cu deplasări dese şi zeci de evenimente în toate colţurile lumii, îl face pe Bote să nu aibe timp de sală. Mai mult, designerul nici măcar nu se abţine de la mâncare. "Mănânc orice, nu fac sport, am perioade în care mă îngraş, în care slăbesc, ăsta e adevărul. Slăbesc, mă mai îngraş. Merg puţin cu bicicleta, pentru că am o bicicletă fiţoasă şi drăguţă, în rest, nu am timp", a povestit Cătălin Botezatu, la Kanal D.

Alexandrei Stan îi este lene să facă sport

Cântăreaţa a recunoscut că nu suportă să facă sport. "În momentul ăsta sunt foarte mulţumită de cum arăt, dar aş vrea să mai slăbesc puţin în zona abdomenului. Mi-e lene să fac sport, nu-mi place sportul deloc. Nu sunt destul de motivată acum, dar cred că după ce voi face un copil îmi voi schimba ritmul de viaţă, voi merge la sală. Din fericire, semăn cu tatăl meu şi el e slab. Când eram mică trebuia să-mi iau haine de la copii pentru că eram prea slabă", spune Alexandra.

Adelina Pestriţu mănâncă foarte mult şi nu face mişcare

Deşi arată foarte bine, bruneta susţine că nu ţine nicio dietă şi mai mult, nu face nici mişcare. "Mănânc foarte mult, peste limita bunului simţ şi chiar îmi plac produsele tradiţionale. Am un metabolism foarte bun, iar sport nu fac, spre ruşinea mea. Nu fac nimic, decât mănânc şi stau! Din cauza stresului probabil am arderile foarte bune", povesteşte Adelina.

Oana Roman a avut mereu probleme cu kilogramele în plus

Oana Roman nu a fost niciodată o femeie slabă. S-a luptat mereu cu kilogramele în plus, însă nu a reuşit niciodată să atingă o greutate demnă de invidiat. Problemele Oanei cu greutatea sunt cauzate de faptul că nu face sport, dar şi pentru că Oanei îi place mâncarea. Vedeta a declarat de mai multe ori că-i este greu să se abţină de la mâncare şi că este o persoană pofticioasă. Şi chiar dacă presa a râs de mai multe ori de apectul ei, Oana nu se lasă afectată. "N-au demonstrat (presa n.r.) nici că-s proastă, nici că-s analfabetă! De n-au găsit în 15-20 de ani niciun defect să mă ironizeze înseamnă că-s şmecheră! În afară de ăla că sunt grasă", spune Oana.

Daniela Crudu s-a îngrăşat

Chiar dacă la începutul carierei, pe vremea când prezenta meteo la "Răzvan şi Dani", Cruduţa avea nişte forme demne de toată invidia, acum lucrurile nu mai stau la fel. În ultimele luni, Daniela s-a îngrăşat mai multe kilograme şi, nu de puţine ori, presa tabloidă  a comentat despre formele tot mai rotunjioare ale vedetei TV. Stilul de viaţă dezordonat, nopţile pierdute prin cluburi şi lipsa sportului şi-au pus amprenta pe trupul Danielei.