România mondenă: 5 vedete feminine care s-au combinat cu bărbaţi străini

31 Mai 2013
Vedetele din ţara noastră ne-au uimit în ultimul timp, alegându-şi ca parteneri de viaţă bărbaţi mai mult sau mai puţin celebri din străinătate. În ultimele săptămâni, în atenţia presei au apărut relaţiile Andreei Marin şi Iuliei Vântur, dar ele nu sunt singurele dive care se iubesc cu străini.

Andreea Marin, relaţie cu un medic turc?

„Zâna surprizelor“ l-a cunoscut pe Tuncay Ozturk la o clinică medicală din Turcia, acolo unde Andreea Marin merge de mai bine de un an pentru a-şi rezolva problemele de sănătate. Cu toate că nimeni nu ar fi bănuit că cei doi au o relaţie, Andreea Marin şi Tuncay Ozturk au început să apară tot mai des împreună, paparazzi reuşind să-i fotografieze ţinându-se de mână.

Întrebată de reporteri dacă are o relaţie cu medicul turc, Andreea Marin a oferit un răspuns care ne-a băgat mai rău în ceaţă. „Sunt fericită, dar nu în noua conjunctură din viaţa mea, fiindcă nu e nouă, e doar nouă pentru voi“, a spus vedeta.

Iulia Vântur s-ar iubi cu actorul indian Salman Khan

În această primăvară, presa din India anunţa că actorul Salman Khan are o relaţie de dragoste cu Iulia Vântur. Deşi niciunul dintre cei doi nu a confirmat sau infirmat relaţia, tatăl lui Salman Khan a vorbit în presa indiană despre presupusa idilă a celor doi. „Cum să se însoare cu ea ori cu altă femeie celebră, când toate sunt interesate doar de cariera lor? Nu este nimic serios. Fata despre care vorbiți nu este decât o prietenă“, le-a spus acesta jurnaliştilor.

Monica Gabor vrea să-l ducă pe Mr. Pink în România

După despărţirea de Irinel Columbeanu, Monica Gabor a plecat în Statele Unite, acolo unde a început o viaţă nouă alături de Mr. Pink, un chinez care are mai multe afaceri peste Ocean. Relaţia dintre ei pare a merge foarte bine, românca afirmând chiar că vrea să-şi aducă iubitul în România. „S-ar putea să vină curând în România. Oricum nu va veni prin Bucuresti. Dacă va veni, va veni la Bacău să îl cunoască pe tata. Relatia noastră merge din ce in ce mai bine“, a spus Monica Gabor.

Ramona Gabor se iubeşte cu un arab

Ramona, sora mai mică a Monicăi Gabor, pare că a învăţat ce trebuie de la sora ei. Supărată că în România nu îi merge aşa cum îşi doreşte şi nu reuşeşte să facă foarte mulţi bani, Ramona Gabor şi-a luat inima în dinţi şi a plecat în Dubai. Tabloidele afirmă că vedeta şi-a găsit acolo marea dragoste, Ramona fiind surprinsă de paparazzi în Turcia, în timp ce se afla în vacanţă alături de iubitul ei.

Soţul Mariei Marinescu a ajuns la puşcărie

Maria Marinescu s-a căsătorit, la Paris, cu omul de afaceri Frank Colin. Din păcate pentru vedetă, soţul ei a fost arestat în Franţa pentru trafic de droguri. Deşi, iniţial, s-a spus că francezul, fost bodyguard, are doar calitatea de martor, presa franceză a descoperit că, de fapt, el ar fi capul reţelei care se întinde de la Punta Cana, Republica Dominicană, până la Saint Tropez, Franţa.