România mondenă: 5 vedete distruse de operaţiile estetice. Vezi cum arată!

28 Ianuarie 2013
Visul oricărei domnişoare din România este, în ultimul timp, să ajungă în lumina reflectoarelor cu orice preţ. Chiar şi vedete precum Bianca Drăguşanu şi Marina Dina au avut acest vis, care pentru ele a devenit realitate.

Însă, atât cele două dive, cât şi multe altele, au trebuit să treacă prin mai multe operaţii estetice pentru a deveni staruri TV şi pentru a apărea pe prima pagină a tabloidelor.

Vă prezentăm în continuare 5 vedete care au recurs la ajutorul medicilor esteticieni, în speranţa că vor deveni mai frumoase, dar, de fapt, nu au făcut decât să-şi distrugă corpul.

Bianca Drăguşanu, campioana operaţiilor estetice

Vedeta este considerată o „femeie de plastic“, fiind de multe ori comparată cu păpuşa Barbie. Bianca Drăguşanu a suferit mai multe operaţii, în urma cărora şi-a scos aluniţele, şi-a reparat dinţii şi şi-a remodelat nasul. După aceste prime intervenţii chirurgicale, vedeta şi-a pus silicoane şi botox în buze. „În afară de dinţi, silicoane, botox şi aluniţe scoase, operaţii de anvergură nu are. Cred că şi-a injectat botox pe frunte, şi-a făcut un lifting şi tatuaj la sprâncene“, spunea, în trecut, medicul estetician Adina Alberts.

Cu toate acestea, Bianca este mândră de felul în care arată. „Eu sunt un om frumos din toate punctele de vedere, cu o dăruire extremă, sinceră. Cred că sunt un om care se implică foarte mult în tot. Naturaleţea e o stare interioară, nu vine neapărat din aspectul fizic. Să lăsăm deoparte răutăţile altora. Sunt sigură că va doriţi cu toţii să arătaţi cât mai bine“, spunea vedeta.

Vica şi-a distrus sânii

Victoria Blochina, fosta amantă a lui Piţurcă, s-a decis în primăvară să-şi pună silicoane, pentru a avea sâni mai mari şi mai frumoşi. Ea nu s-a gândit niciun moment că operaţia i se va infecta şi că va rămâne cu nişte cicatrice urâte. Mai mult, silicoanele ei au luat-o la vale şi acum are dureri foarte mari din cauza sânilor. „Am oarecare probleme, dar nu pot spune mai multe decât după ce fac un control. Este adevărat că am dureri, care sunt constante. Nu pot dormi pe burtă şi nici iubitul meu nu poate să mă atingă pentru că mă dor sânii“, a spus Vica.

Anda Adam şi-a mărit prea mult buzele

Prima operaţie suferită de Anda Adam a fost atunci când vedeta s-a decis să-şi pună silicoane. Apoi, ea a apelat la machiajul semipermanent şi a ales să-şi retuşeze buzele. Chiar şi aşa, vedeta nu a fost mulţumită de aspectul ei fizic şi a recurs din nou la operaţii. Anda Adam şi-a mărit de mai multe ori buzele, ajungând acum să aibă buze mult prea mari.

Marina Dina a avut dureri groaznice

Fosta asistentă de la „Răi, da' buni“ a avut probleme cu implantul de la sânul drept, care i-a alunecat. Marina Dina s-a operat de urgenţă, deoarece avea dureri groaznice. „Mi-a alunecat siliconul şi l-am scos. Am făcut o nouă operaţie şi mi-am pus implanturi de 350 ml“, a spus aceasta.

Marina Dina a mai suferit o intervenţie chirurgicală, imediat după ce a terminat liceul. Vedeta a mărturisit că s-a operat şi la nas, însă după ce a părăsit spitalul avea faţa foarte umflată şi nu se mai recunoştea. Mai mult, Marina afirmă că, dacă ar putea să dea timpul înapoi, nu s-ar mai opera.

Gina Pistol, probleme cu buzele

O altă vedetă care s-a decis să-şi mărească buzele este Gina Pistol. Aceasta a avut însă mari probleme din cauza operaţiilor, pe care acum le regretă. „Nu am ştiut când să mă opresc! Medicul a fost nevoit să-mi taie la propriu din buză şi să-mi îndepărteze bucăţi din ţesutul afectat. Sper din tot sufletul meu să revin la forma naturală a gurii“, spunea Gina Pistol în trecut.

Operaţiile de la buze nu au fost însă singurele pentru Gina Pistol, ea suferind mai multe intervenţii chirurgicale şi la nas, deoarece operaţia nu i-a reuşit din prima.