România mondenă: 5 vedete disperate care-şi caută iubit. Află care sunt!

10 Octombrie 2012
Sunt celebre, au trăit adevărate poveşti de dragoste, însă acum au ajuns singure şi disperate. Este vorba despre vedetele din ţara noastră, care s-au despărţit de iubiţii sau soţii lor, iar acum îşi caută alţi bărbaţi.

Oana Lis vrea să rupă patul

În plin divorţ de Viorel Lis, Oana participă la foarte multe evenimente mondene care au loc în Capitală. Din câte se pare, ea face acest lucru deoarece îşi doreşte cu orice preţ să-şi găsească un nou iubit şi să facă iarăşi sex. „Vreau un pat tare şi bun. L-aş rupe, dar nu am cu cine“, a spus Oana Lis.

Andreea Mantea flirtează cu necunoscuţi

În cadrul filmărilor pentru emisiunea „Nuntă cu surprize“, Andreea Mantea şi echipa Kanal D au oprit într-o benzinărie, pentru a alimenta maşina. Acolo, prezentatoarea a pus ochii pe un bărbat, care îşi plimba câinele.

După ce a flirtat puţin cu bărbatul, Andreea s-a jucat cu patrupedul, fiind tristă la plecarea celor doi. „Îmi găsesc un băiat singur...ce ochi avea...şi nu vrea câinele. Eu, care iubesc animalele, nu m-a simţit câinele că îmi place de stăpânul lui. Ce ghinion am“, a spus Andreea Mantea.

Ioana Tufaru s-a îmbrăcat în rochie de mireasă

După ce a slăbit peste 100 de kilograme, fiica Andei Călugăreanu a apărut îmbrăcată în rochie de mireasă în cadrul emisiunii „Un show păcătos“. Potrivit lui Dan Capatos, visul Ioanei Tufaru este acela de a deveni mireasă şi doreşte să-şi găsească un iubit.

Raluca de la Bambi vrea iubit înţelegător

După despărţirea de Răzvan Ispa, actualul iubit al Adelinei Pestriţu, Raluca de la Bambi a pornit în căutarea unui nou iubit. Din spusele sale, Raluca vrea un bărbat înţelegător, sincer şi fidel.

Roxana Vancea îşi doreşte un atlet

Cu toate că au existat foarte multe zvonuri conform cărora Roxana Vancea ar avea un iubit, vedeta de la Antena 1 a precizat, în această vară, că este singură şi disponibilă. Mai mult, ea chiar îşi căuta iubit. „Bărbatul ideal pentru mine trebuie să fie din sport. Mi-ar plăcea să fie un atlet care a participat la proba 400 m graduri“, a spus Roxana Vancea.