România mondenă: 5 vedete care şi-au înşelat bărbaţii şi au fost prinse

3 Aprilie 2012

Infidelitatea este în mare vogă printre divele din showbiz-ul autohton. Tot mai multe artiste sau vedete TV au fost prinse de soţii lor în braţele altor bărbaţi. Urmările au fost uşor de bănuit: scandaluri, acuze de o parte şi de alta, reproşuri, plânsete, în direct, pe la televiziuni, iar toate s-au terminat, inevitabil, cu un divorţ.  
Se spune că femeile înşală atunci când nu au parte de suficientă atenţie şi afecţiune din partea iubiţilor. În cazul vedetelor lucrurile stau puţin altfel. Tot din lipsă de atenţie calcă strâmb şi divele noastre, însă aici vorbim despre o altfel de atenţie, cea venită din partea presei.

 

1. Sylvia şi Andrei Ştefănescu, cel mai proaspăt cuplu divorţat

Cei doi s-au despărţit din cauza unui puşti, de 20 de ani, care, se pare, că i-a luat minţile Sylviei. Aceasta s-a îndrăgostit, în timp ce era căsătorită cu Andrei, de un fotomodel cu care a filmat un videoclip. Şi pentru că soţul a simţit ceva putred, a pus pe urmele nevestei un detectiv care i-a adus dovezi grăitoare despre infidelitatea consoartei. De aici şi până la divorţ, n-a mai fost decât un pas.

2. Marina Almăşan, obişnuită să înşele

Divorţul dintre Marina Almăşan şi Victor Socaciu a venit ca o bombă în lumea mondenă. Cei doi erau văzuţi drept unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, căsnicia lor a durat 16 ani. Însă, lucrurile s-au schimbat când în viaţa Marinei a intrat un alt bărbat, milionarul Georgică Cornu pentru care Marina s-a hotărât să se despartă de soţul ei. Şi dacă ne gândim că Marina era măritată în anul 1996 când s-a îndrăgostit de Victor Socaciu, putem spune că istoria se repetă.

3. Oana Zăvoranu şi Pepe, despărţiţi de politicianul Tudy

Despărţirea dintre Oana şi Pepe a fost, probabil, una dintre cele mai mediatizate întâmplări de acest gen. Un adevărat spectacol care a ţinut prima pagină a ziarelor zile întregi. Pepe a simţit că Oana îl minte şi a urmărit-o să se convingă dacă soţia îi este sau nu fidelă. Şi nu mică i-a fost mirarea când şi-a găsit iubita, la 3 dimineaţa, în maşină cu un alt bărbat. De aici şi până la divorţ... a mai fost mult circ.

4. Magda Catone înşală, dar nu divorţează

Mariajul dintre Magda Catone şi Şerban Ionescu a fost puternic zdruncinat în toamna anului 2010, când cei doi au anunţat că vor divorţa din cauza faptului că actriţa s-ar fi cuplat cu un bărbat mai tânăr. Însă, după trei luni de la marele anunţ, Magda şi Şerban s-au împăcat. Împăcarea a fost una de convenienţă, iar Magda şi-a continuat relaţia extraconjugală cu amantul cel tânăr.

5. Oana Mizil, îndrăgostită de primarul "care este"

14 ani a durat căsnicia Oanei Mizil cu omul de afaceri libanez Jamil Tohme. Însă, totul s-a destrămat când în peisaj a apărut primarul Vanghelie. Între controversatul politician şi Oana, colega de partid, s-a înfiripat o poveste de dragoste care a dus la destrămarea căsniciei. "O voi iubi pe Oana toată viaţa", a declarat libanezul, după divorţ.