România mondenă: 5 vedete care se grăbesc la măritat. Află de ce!

21 Aprilie 2012
Pentru lumea mondenă, nunţile au devenit un bun prilej de a ieşi în lumina reflectoarelor. De aceea, nu de puţine ori, vedetele se grăbesc spre altar în speranţa că evenimentul va acapara atenţia publicului, chiar şi pentru câteva zile. 

Teo Trandafir se mărită după şase luni de întâlniri

Vedeta PROTV l-a cunoscut pe Constantin Iosef, viitorul soţ, anul trecut, pe Facebook. După câteva luni de flirt, pe internet, cei doi s-au hotărât să se logodească. Acum, Teo se pregăteşte de nuntă, eveniment ce va avea loc la vară. Ceremonia va fi la Buftea, pe malul lacului, iar mireasa va purta o rochie semnată Luiza Panait.

Monica Gabor, nuntă după 5 luni

Dragostea dintre Monica Gabor şi Irinel Columbeanu părea desprinsă din poveşti. Ea, Cenuşăreasa, îl găsise pe el, prinţul salvator. După doar cinci luni de tatonări, cei doi au făcut o nuntă mare, cu sute de invitaţi, meniuri alese şi cadouri extravagante. La cinci ani, a urmat divorţul. În prezent, Monica se iubeşte cu un om de afaceri chinez şi se gândeşte la o a doua nuntă.

Gabi Firea, de la doliu, la nuntă

Gabi Firea şi soţul său Florentin Pandele se ştiau de mai mulţi ani. Însă, au devenit apropiaţi în luna august, 2010. Au plecat într-o vacanţă împreună, iar în septembrie s-au cununat. Chiar dacă trecuse mai puţin de un an de la moartea primului soţ, Răsvan, Gabi a decis să se mărite cu Florentin pentru că nu vroia "să trăiască în păcat".

Adelina şi Cristi, logodiţi în cinci luni

Adelina şi Cristi Chivu s-au cunoscut la un concert Holograf, în iunie, 2007, iar în luna noiembrie şi-au anunţat logodna. La câteva luni, Adelina s-a mutat în Italia, pentru a fi mai aproape de Cristi, iar în anul următor, în iulie, cei doi s-au căsătorit.

Pepe şi Raluca, nuntă după câteva luni

Nunta dintre Pepe şi Raluca a avut loc zilele acestea. Evenimentul a fost transmis la TV şi a ţinut prima pagină a tabloidelor, zile la rând. Căsătoria celor doi a împărţit lumea mondenă în două tabere. Pe de o parte, sunt cei care susţin că nunta a venit prea repede, la doar câteva luni de la prima întâlnire, şi că Pepe încă o iubeşte pe Oana Zăvoranu, prima nevastă. Pe de altă parte, mulţi sunt de părere că cei doi se potrivesc şi că le stă bine împreună.