România mondenă: 5 vedete care s-au cuplat la serviciu. Vezi cum s-au cunoscut!

26 Iunie 2012

În zilele noastre, tot mai multe cupluri se cunosc la serviciu. Orele peste program, petrecute la birou, ne fac să avem tot mai puţin timp liber. De aceea, mulţi colegi ajung să devină iubiţi. Asemenea cazuri întâlnim şi în lumea showbiz-ului. Pe platourile de filmare, în studiouri TV sau la evenimente mondene, vedetele se cunosc, se plac şi se îndrăgostesc.

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu, colegi la Antena 1

Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu s-au cuplat, în anul 2010, în perioada în care erau colegi la Antena 1, la emisiunea Acces Direct. Ea era reporter la emisiunea pe care el o prezenta. Relaţia lor s-a înfiripat pe holurile Antenei şi a fost una ascunsă, pentru că Mădălin era însurat, iar Cristina avea o relaţie. Multă vreme nu au vrut să recunoască că formează un cuplu. Acum, cei doi sunt căsătoriţi.

Mihaela Rădulescu a divorţat pentru colegul Dani Oţil

În anul 2008, ştirea că Mihaela Rădulescu s-a cuplat cu colegul ei de televiziune, Dani Oţil, a uimit pe toată lumea. Cei doi s-au cunoscut în luna iulie 2008, la spectacolul pirotehnic "Bucharest Golden Nights", realizat chiar de Mihaela. De atunci au participat la numeroase acţiuni caritabile, înfiripându-se astfel povestea de iubire. La câteva luni, Răduleasca a şi divorţat, recunoscând relaţia cu Dani.

Cabral şi Andreea s-au cunoscut pe platourile de filmare

Cabral şi Andreea s-au cunoscut, în anul 2007, pe platourile de filmare din Buftea şi, după un an şi jumătate de relaţie, în vara lui 2009 şi-au spus "adio". Însă, după şase luni s-au împăcat, iar azi formează un cuplu cu acte în regulă.

Adela Popesu şi Radu Vâlcan au început ca prieteni

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au cunoscut pe platourile de filmare, la concursul "Dansez pentru tine", de la Pro TV. Apoi, a urmat telenovela "Iubire şi onoare", de la Acasă TV, când între cei doi a început să se înfiripe o poveste de dragoste. La începutul anului 2011, Adela şi Radu au recunoscut că formează un cuplu.

Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu, împreună acasă şi la serviciu

Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu s-au cunoscut la PROTV. La început au fost doar colegi de muncă, apoi foarte buni prieteni, ca după doi ani să devină iubiţi. "Eram prieteni la cataramă, şi asta a contat foarte mult. Nu m-am gândit o secundă la el altfel decât ca la un prieten, dar s-a întâmplat ceva, a fost un context special care m-a făcut să am revelaţia vieţii mele în ceea ce îl priveşte. M-am îndrăgostit iremediabil, într-o secundă,", declara Andreea. În prezent, cei doi au o familie foarte frumoasă şi, multă vreme, au lucrat împreună la Antena 1.