România mondenă: 5 vedete care preferă să-şi cumpere haine la preţ redus

9 Mai 2013
Tuturor ne plac reducerile. Trebuie să recunoaştem acest lucru, chiar dacă putem fi, uneori, ţinta ironiilor prietenilor. Inclusiv vedetele din ţara noastră adoră perioada reducerilor, multe afirmând public că ies la cumpărături doar atunci când hainele sunt mai ieftine.

Ilie Năstase şi Nadia Comăneci, echipament sportiv la preţ preferenţial

Cei doi foşti mari sportivi ai României sunt imaginea uneia dintre cele mai mari companii sportive la nivel mondial. Datorită acestui lucru, Nadia Comăneci şi Ilie Năstase beneficiază de reduceri semnificative atunci când vine vorba de achiziţionat haine. „În fiecare lună pot merge în orice magazin să cumpăr la preţuri preferenţiale echipamente sportive. Acasă am zeci de perechi de adidaşi, tricouri şi treninguri, toate inscripţionate cu însemnele lor“, a spus Ilie Năstase.

Gabi Firea face cumpărături la mall

Fosta vedetă a Antenei 1 a fost surprinsă, la începutul acestui an, la cumpărături în mall. Potrivit WOWbiz, Gabi Firea şi-a cumpărat haine doar de la reduceri, după care a intrat şi în magazinele de cosmetice.

Bianca Drăguşanu nu mai face cumpărături la Milano

Actuala iubită a lui Victor Slav s-a schimbat foarte mult de când formează un cuplu cu prezentatorul de la Pro TV. Bianca Drăguşanu a renunţat chiar şi la sesiunile de shopping de la Milano, ea fiind fotografiată la sfârşitul lunii martie într-un mall bucureştean, în timp ce îşi cumpăra mai multe haine de la reduceri.

DJ Wanda o imită pe Sarah Jessica Parker

Vedeta spune că are în garderobă sute de piese vestimentare şi că, deşi în trecut făcea cumpărăturile la Londra, acum preferă Bucureştiul. Mai mult de atât, DJ Wanda vânează reducerile. „Spre exemplu, mi-am cumpărat acum pantofi în valoare de 6.000 de lei. Altfel, m-ar fi costat 3.000 de euro. Până şi Sarah Jessica Parker profită de reduceri şi a declarat că este adepta shopping-ului inteligent. Eu dau bani mulţi pe o haină, dacă este într-adevăr deosebită, altfel aştept să văd dacă o găsesc la reduceri“, a spus, în vara anului trecut, Wanda.