România mondenă: 5 vedete care plâng după bărbaţii celebri arestaţi în ultimele luni

5 Februarie 2015
În ultimii ani de zile, mai mulţi afacerişti au ajuns după gratii sau se află în arest preventiv, din cauza diferitelor ilegalităţi pe care le-au făcut. Acum, după ei suferă iubite, neveste sau pur şi simplu prietene care le-au fost aproape la bine şi la greu.

Gina Pistol l-a vizitat pe Alin Cocoş

Deşi, oficial, nu au recunoscut că ar avea o relaţie, Gina Pistol şi Alin Cocoş formează un cuplu de mai mult timp. Fiul lui Dorin Cocoş a fost arestat, săptămâna trecută, iar cei de la Libertatea afirmă că abia acum Gina Pistol a dezvăluit că formează un cuplu cu Alin.

"Nimeni nu ştie ce e acum în inima mea", le-ar fi spus vedeta prietenilor, în timp ce jurnaliştilor de la Libertatea le-a dezvăluit că Alin Cocoş este bine şi face faţă situaţiei.

Teo Trandafir şi-ar da viaţa pentru Adrian Sârbu

Recent, Adrian Sârbu a fost arestat, mai întâi pentru 24 de ore, iar apoi pentru 30 de zile, iar la aflarea acestei ştiri, Teo Trandafir a început să plângă.

"Imaginează-ţi cum e să traversezi cea mai teribilă experienţă din viaţa ta alături de un om. El m-a adus înapoi! Am început să plâng! Am plâns în hohote în redacţie. Face parte din acea elită de oameni pentru care mi-aş da viaţa. Am greşit unor oameni. L-am trădat, am plătit de m-au găsit dracii! Are o sensibilitate uriaşă la durerea umană. O să mă omoare dacă află că am spus asta! Este sensibil, nu vulnerabil", a spus Teo la WOWbiz.

Anca Lungu nu vrea ca presa să scrie despre soţul ei

Ştefan Lungu, soţul prezentatoarei TV Anca Lungu, este cercetat într-o vastă anchetă a Direcției Naționale Anticorupție. Luni dimineaţă, procurorii au făcut percheziţii la locuinţa lui din Corbeanca, el fiind anchetat în dosarul "Gala Bute".

Deranjată că presa a scris despre percehziţiile care au avut loc la ei acasă, Anca Lungu le-a trimis o notificare jurnaliştilor prin care îi anunţa că nu este de acord cu materialele de presă despre soţul ei.

Cristina Spătar a dispărut din lumina reflectoarelor

În luna octombrie a anului trecut, Alin Ionescu, soţul cântăreţei Cristina Spătar, a fost arestat, fiind cercetat pentru evaziune fiscală şi acuzat că a înşelat statul cu aproximativ 10 milioane de euro.

Imediat după ce oamenii legii l-au luat pe soţul ei, Cristina Spătar a fost la mănăstire şi s-a rugat pentru soţul ei, după care a decis să se închidă în casă şi să nu mai vorbească cu nimeni.

Cristina Rus nu mai vorbeşte cu Cristina Spătar

Dragoş Bîlteanu, soţul cântăreţei Cristina Rus, a fost arestat la sfârşitul anului trecut. Acesta este anchetat într-un dosar din care fac parte mai multe persoane acuzate de manipularea pieţei de capital, delapidare şi spălare de bani. Din câte se pare, frauda este de 13 milioane de euro.

Deşi înainte erau prietene, Cristina Rus se pare că nu mai vorbeşte acum cu Cristina Spătar, deşi amândouă trec prin aceeaşi dramă.