România mondenă: 5 vedete care nu vor sau nu pot să slăbească

3 August 2012
Cu toate că prima pagină a tabloidelor este ţinută, de obicei, de celebrităţi care arată bine şi au un corp de invidiat, de câteva ori mai apar în centrul atenţiei şi vedete cel puţin plinuţe.

Oana Roman, mândră de greutatea ei

Probabil cea mai cunoscută vedetă care are câteva kilograme în plus, Oana Roman demonstrează în fiecare zi că nu este deloc interesată de aspectul ei fizic.

Nu de puţine ori ea a declarat că este mulţumită de felul în care arată şi că este mai frumoasă decât multe tinere din ziua de astăzi.

Oana Lis, o mâncăcioasă incurabilă

Soţia fostului primar al Capitalei afirmă că în adolescenţă era slabă şi firavă, dar după ce s-a căsătorit s-a îngrăşat.

Oana Lis recunoaşte că are probleme de greutate şi spune că a încercat câteva diete, dar în zadar. Acum, în speranţa că va reuşi să scape de câteva kilograme, nu mai înghite mâncarea, ci doar o mestecă şi o scuipă.

Viorica de la Clejani ar mânca ciorbă de burtă şi dimineaţa

Cântăreaţa a afirmat în urmă cu o lună că în adolescenţă avea nu mai puţin de 42 de kilograme, dar acum este o adevărată gurmandă. „Când aveam 20 de ani aveam 42 de kilograme. Acum mănânc mult, aş mânca şi ciorbă de burtă dimineaţa. Mănânc o pâine la o masă“, a spus Viorica la Antena 1.

Gabriela Cristea şi fluctuaţiile de greutate

Vedeta şi-a făcut apariţia în lumina reflectoarelor după ce a pozat în Playboy. La acea vreme avea un fizic de invidiat, dar problemele de la tiroidă au făcut-o să se îngraşe.

Cu toate că încearcă de câţiva ani să slăbească, problemele de sănătate o fac pe Gabriela Cristea să se îngraşe mereu la loc.

Mihaela Tatu a ţinut diete care nu au dat roade

Prezentatoarea de televiziune a recunoscut că are probleme în a-şi menţine greutatea, încercând mai multe diete care nu au dat roade. Cu toate că la un moment dat a reuşit să slăbească 7 kilograme, vedeta nu şi-a păstrat silueta şi s-a îngrăşat din nou.