România mondenă: 5 vedete care nu mai vor să ştie nimic de propriii copii

6 Noiembrie 2012
Sunt părinţii unor minunăţii de copii, dar nu se mai interesează deloc de soarta lor, cu toate că s-au luptat prin tribunale pentru drepturile părinteşti. Indiferent că este vorba de Monica Gabor sau de Marian Drăgulescu, soarta a făcut ca micuţii celor doi să rămână doar în grija unui părinte.

Monica Gabor nu plăteşte pensie alimentară

Ziarul „Libertatea“ notează că fosta soţie a lui Irinel Columbeanu nu a mai plătit de un an şi jumătate pensia alimentară pentru fiica sa, Irina. În urma procesului dintre Monica Gabor şi Irinel Columbeanu, s-a stabilit că Monica trebuie să plătească lunar 1.000 de lei. Cu toate că vedeta a spus că a achitat mereu această sumă, Irinel neagă.

„Dacă tot susţine că i-a făcut Irinucăi un cont, măcar să ne spună care e. Sau poate ne spune de ce de cinci luni a uitat să se mai intereseze de ea şi poate ne explică şi de ce nu a fost sâmbăta trecută să o vadă pe fetiţa noastră“, a spus Irinel Columbeanu.

Marian Drăgulescu nu se gândeşte la copiii lui

Larisa Drăgulescu, fosta soţie a gimnastului Marian Drăgulescu, se află în plin război cu sportivul. Ea spune că ar trebui să primească de la acesta suma de 1.442 de lei lunar, drept pensie alimentară pentru cei doi copii pe care îi au împreună, plus costuri de tratament pentru fiica lor, Beatrice, care este hipoacuzică.

„Nu cred că Marian plânge pentru Adriana, sunt convinsă că el plânge după banii pe care îi poate pierde dacă va fi eliminat la duel. Am auzit că ar câştiga o sumă destul de mare din participarea la această emisiune, poate în cazul ăsta se gândeşte să le trimită o parte şi copiilor lui. Nu înţeleg cum poate fi atât de fals, lupţi pentru o familie amărâtă, dar la copiii tăi nici nu te gândeşti“, a spus Larisa Drăgulescu în urmă cu doar câteva zile, pentru ziarul „Click“.

Silviu Prigoană nu şi-a mai văzut de mult copiii

Invitată la „Acces direct“, Adriana Bahmuţeanu a spus că Silviu Prigoană nu şi-a mai văzut copiii de ceva vreme. „El nu a venit să-şi vadă copiii de când am plecat de acasă“, a spus Adriana.

Mai mult, ea a adăugat că Prigoană îi discriminează pe cei mici. „N-am văzut niciodată averea soţului meu. Nici eu, nici copiii mei. Dacă, Doamne fereşte, Prigoană moare, averea lui rămâne toată la fiul lui cel mare. Mie mi se pare că el îi discriminează pe cei mici. Nu spun că atitudinea mea a fost de nota 10 sau că nu îmi poate face nimeni reproşuri, dar tot ceea ce am făcut a fost în interesul copiilor mei“, a încheiat Adriana Bahmuţeanu.

„Mi-e dor de copiii mei, dar nu un dor prea mare, pentru că la două zile îi văd la televizor“, a spus şi Silviu Prigoană.

Remus Truică ar fi ajuns la puşcărie deoarece şi-a abandonat copiii

Irina Truică a aruncat bomba în urmă cu aproximativ două luni. Fosta soţie a lui Remus Truică a afirmat că afaceristul a fost condamnat la cinci luni de închisoare cu suspendare şi a primit o amendă penală de 3.000 de euro, deoarece şi-a abandonat familia.

Fetele lui Truică ar fi trebuit să primească până acum aproximativ 30.000 de euro, însă niciun ban nu a ajuns la aceastea. „Nu le-a mai văzut de foarte mult timp. Nu a plătit pensie alimentară. Nu face nimic din tot ce ar trebui să facă“, a spus Irina Truică.

Remus Truică a atacat pe două fronturi, în tribunalele din Franţa şi din România, dar Irina spune că afaceristul se plânge că nu este lăsat să-şi vadă fetiţele, în timp ce el, de fapt, nici nu a încercat să ia legătura cu acestea.

Victor Piţurcă nu îşi recunoaşte băiatul

Deşi este însurat de zeci de ani şi are un băiat, Alex, care i-a călcat pe urme şi a devenit fotbalist, Victor Piţurcă pare că a uitat că mai are un băiat, Edan, cu Vica, fostă balerină la Melody.

După cum spune Vica, Piţurcă a fost responsabil şi a avut grijă de Edan timp de mai mulţi ani, după care i-a părăsit pe amândoi.