România mondenă: 5 vedete care fac sport din plăcere, nu pentru slăbit

6 Mai 2014
Vedetele din România au diferite hobby-uri, unele celebrităţi preferând sporturile de contact, altele sporturile extreme, în timp ce alte persoane publice aleargă de plăcere prin parcuri sau pe la maratoane.

Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu, la maraton organizat în scop caritabil

Weekendul trecut, cei doi iubiţi au participat la maratonul „Wings for Life World Run“. Dacă despre Mihaela Rădulescu nu putem spune că este o alergătoare de performanţă, în schimb, Dani Oţil se ştie că este un împătimit al sporturilor extreme.

Datorită stilului său de viaţă, Dani a reuşit să alerge 20,68 de kilometri, în timp ce iubita lui, Mihaela Rădulescu, s-a oprit după 8,42 de kilometri.

„Eu şi Dani ne-am propus acasă să ajungem la 10 kilometri. Sunt mulţumită de rezultatul meu pentru că nu sunt sportiv profesionist. De Dani sunt mândră de el, ştiu şi eu ce mi-am luat acasă! Dani e de cursă lungă“, a spus Mihaela la terminarea concursului.

Pe paginile lor de Facebook, cele două vedete postează mai multe fotografii realizate în timpul lor liber, fanii putând observa că Mihaela Rădulescu face gimnastică aproape zilnic, în timp ce Dani participă la foarte multe concursuri de enduro.

Mircea Badea, în parcul Tineretului la alergat

Vedeta de la Antena 3 a făcut senzaţie, în weekend, pe Facebook, unde a postat mai multe fotografii realizate în timp ce alerga în parcul Tineretului. Mircea Badea era îmbrăcat doar cu o pereche de pantaloni scurţi, iar în partea de sus a corpului nu avea nimic pe el, lăsându-şi la vedere muşchii.

Este bine cunoscut faptul că, pe lângă alergat, Mircea Badea este amator şi al sporturilor de contact, pe care le practică ori de câte ori are ocazia.

Carmen Brumă alerga cot la cot cu Mircea Badea

Până să rămână gravidă, Carmen Brumă făcea sport zilnic, cot la cot cu iubitul ei, Mircea Badea. Chiar dacă a rămas însărcinată, vedeta a făcut gimnastică şi a mers la sala de fitness inclusiv în luna a noua de sarcină.

Anda Adam arată ca un culturist

De foarte mulţi ani, Anda Adam trece aproape zilnic pragul sălilor de fitness, pentru a se menţine în formă. Deşi nu vrea să slăbească, vedeta face foarte mult sport, iar corpul ei a ajuns să arate precum al unui culturist.