România mondenă: 5 vedete care au umplut Facebook-ul cu pozele copiilor. Care-i mai frumos?

14 August 2014

Visul oricărei femei este să devină mamă, iar vedetele care îşi îndeplinesc această mare dorinţă fac tot posibilul ca fanii lor să vadă cât de fericite sunt ele.

Anna Lesko postează aproape zilnic fotografii cu fiul ei

De când a născut, Anna Lesko postează aproape zilnic, pe contul ei de Facebook, fotografii cu micuţul Adam. De fiecare dată, imaginile primesc câteva zeci de mii de like-uri.

Dana Rogoz, mândră de fiul ei zâmbăreţ

La fel ca şi Anna Lesko, Dana Rogoz postează aproape zilnic cu fiul ei. În aproape taote fotografiile, cel mic este foarte zâmbitor, dovedind că îi place să fie pozat.

Carmen Brumă face sport cu fiul ei

Deşi nu postează chiar zilnic fotografii cu Vlad, fiul ei, Carmen Brumă are mai multe poze pe Facebook cu băieţelul ei şi al lui Mircea Badea. În cea mai recentă fotografie, aceasta face sport cu fiul ei.

Oana Roman, poze cu iubitul şi fetiţa lor

Faţă de celelalte vedete, care preferă să-şi pună poze doar cu copiii, Oana Roman are pe Facebook fotografii în care apare alături de fetiţa ei, dar şi de soţul ei.

Alina Sorescu are o fată minunată

Acum, Alina Sorescu nu mai postează aşa multe fotografii cu fetiţa ei, însă de când a născut şi până la mijlocul lunii iulie, cântăreaţa posta aproape zilnic poze pe Facebook cu micuţa Elena Carolina.