România mondenă: 5 vedete care au pierdut zeci de kilograme într-un timp record

30 Octombrie 2013
Orice doamnă şi domnişoară îşi doreşte să aibă o siluetă de invidiat, însă, de multe ori, pentru a ajunge la forma fizică dorită este nevoie de mult antrenament.

Vedetele din ţara noastră ştiu foarte bine acest lucru şi fac tot posibilul pentru a pierde cât mai repede kilogramele în plus.

Andreea Marin a slăbit 10 kilograme în două luni

Vedeta de la TVR nu a apelat la nicio dietă minune pentru a slăbi, ci urmează cu stricteţe antrenamentele hypoxi, o aparatură de ultimă generaţie, care pune pe fugă grăsimea.

„Uraaa!!! Astăzi, la antrenamentul hypoxi, am intrat în costumul mărimea S! Şi când mă gândesc la început, acum 2 luni îmi era potrivită mărimea L. Să nu mai ziceţi nimănui“, a scris Andreea Marin pe pagina ei de Facebook.

Rita Mureşan nu spune cum a slăbit

Unul dintre fotomodelele de succes ale anilor '90, Rita Mureşan luase foarte multe kilograme în plus anul trecut. Acum, vedeta a reuşit să slăbească aproximativ 40 de kilograme în doar câteva luni. Chiar dacă ce a reuşit Rita este o adevărată performanţă, ea nu vrea să dezvăluie secretul prin care a scăpat de atâtea kilograme.

Gabriela Cristea slăbeşte mâncând de cinci ori pe zi

Vedeta a reuşit să scape în doar câteva luni de aproximativ 20 de kilograme. „Mănânc de cinci ori pe zi, ăsta e şi secretul, am trei mese principale şi două gustări. Mănânc absolut orice fel de carne, nutriţionistul nu mi-a interzis să mănânc grăsimi, însă eu am renunţat la ele şi mă simt bine. Am renunţat şi la ulei, salata mi-o dreg cu iaurt. Cam de 3 ori pe lună  mănânc prăjiturile care-mi plac“, a spus Gabriela Cristea.

Adina Galupa a slăbit 12 kilograme în trei luni

Vedeta de la Acasă TV are o siluetă demnă de admirat, pe care şi-a câştigat-o cu multă ambiţie şi pe care o menţine prin sport şi o alimentaţie echilibrată. Adina Galupa a reuşit să slăbeasca 12 kilograme întrei luni, printr-o dietă proprie.

„Prima regulă şi cea mai importantă este să nu mănânci după ora 18.00 şi a doua este să bei multă apă. Pe parcursul zilei este indicat să mănânci cât de sănătos poţi. Niciodată nu sar peste micul dejun, cea mai importantă masă pentru mine, unde îmi permit să mănânc orice“, spune actriţa.

Adina Galupa îmbină grija pentru o alimentaţie echilibrată cu pasiunea pentru sporturi: înot, tenis de masă, căţărări şi tiroliană, pe care obisnuieşte să le practice în timpul liber. 

Piedone a slăbit 85 de kilograme într-un an

Renumit pentru greutatea sa, Piedone i-a lăsat pe toţi cu gura căscată în momentul în care a anunţat că a reuşit să slăbească 85 de kilograme într-un an. Deoarece mulţi nu credeau acest lucru, primarul sectorului 4 al Capitalei a mers la mai multe emisiune, pentru ca ţara întreagă să vadă cum arată el acum.

A ţinut o serie de regimuri alimentare, dar nu au avut efectul pe care şi primarul şi l-a dorit, notează Libertatea. Atunci s-a decis să apeleze la bisturiu şi să facă o operaţie de micşorare a stomacului. Pe 26 august 2012, când a urcat pe masa de operaţie, avea 180 de kilograme, iar la un an de atunci a ajuns la 95 de kilograme.