România mondenă: 5 vedete bântuite de imagini din trecut. Vezi cum arătau!

24 Octombrie 2012
Vedetele din România ascund diferite secrete, unele dive din ziua de astăzi dorindu-şi din suflet să ascundă anumite poze cu ele din tinereţe.

Inna spune că nu a recurs la operaţii estetice

Cu toate că este considerată de mulţi ca fiind una dintre cele mai frumoase cântăreţe, Inna ascunde un secret de care nu este foarte mândră. În tinereţe, ea nu arată deloc atât de bine, ba chiar era mai grasă şi era considerată „răţuşca cea urâtă“.

Andra, transformare radicală

Soţia lui Măruţă a lansat primul album la vârsta de 14 ani, iar succesul înregistrat a făcut-o să devină una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Însă, cu toate că acum este o femeie foarte frumoasă, în tinereţe Andra nu arăta deloc la fel.

Măruţă, un pletos creţ

Dacă tot am vorbit despre Andra, să ne amintim şi cum arăta Cătălin Măruţă în tinereţe. Dacă acum vrea să pară un bărbat pus mereu pe şotii, în tinereţe Cătălin se vedea mafiot şi poza în ipostaze cât mai dure.

Bianca Drăguşanu, de nerecunoscut

Bianca Drăguşanu a apărut pentru prima dată la televizor în urmă cu aproximativ 12 ani, în cadrul emisiunii „Din Dragoste“, prezentată de Mircea Radu. De atunci şi până acum a reuşit să slăbească peste 20 de kilograme şi a ajuns de nerecunoscut.

Pe vremea când a apărut la „Din dragoste“ era doar o blondă plinuţă, care cântărea aproximativ 80 de kilograme şi avea o înălţime de 1,80 de metri.  Datorită operaţiilor estetice multiple, a sânilor măriţi cu ajutorul siliconului şi a faptului că a slăbit drastic, Bianca Drăguşanu a ajuns şi cea mai dorită femeie din ţara noastră.

Mihaela Rădulescu: „Eram oribilă“

Mihaela Rădulescu a recunoscut de mai multe ori că în tinereţe a făcut greşeli ce ţineau de stil, deoarece se îmbrăca şi se aranja după bunul ei plac, neexistând stilişti. Vedeta chiar recunoştea că în tinereţe era oribilă.