România mondenă: 5 vedete aflate în prag de anorexie. Vezi cum arată!

5 Martie 2013
Foarte multe femei fac orice pentru a ajunge celebre, cea mai rapidă cale spre succes fiind găsirea unui iubit potent financiar, dar şi operaţiile estetice care garantează frumuseţea „veşnică“.

Mai mult de atât, acum există o nouă modă printre divele de carton ale ţării: vor să slăbească foarte mult, în speranţa că aşa vor avea un fizic de invidiat. Partea mai puţin plăcută este că în aşa fel ajung la un pas de anorexie.

Bianca Drăguşanu, obsedată de slăbit

Chiar dacă a leşinat de mai multe ori, Bianca Drăguşanu nu s-a speriat şi a continuat să slăbească. „Nu mi se pare că sunt anorexică“, a ţinut să precizeze vedeta.

„Măi, tu mai ai de gând să mai slăbeşti mult? Uită-te şi tu cum arată, parcă e de aia de băgat în măsline, în cocktail. Ce picioare are! Uită-te la ea. Băi, cât mai ai de gând să slăbeşti?“, a spus în trecut Mircea N. Stoian despre Bianca.

Bianca Drăguşanu cântăreşte aproximativ 50 de kilograme şi are o înălţime de 1,80 metri.

Iulia Albu spune că nu este anorexică

Proaspăt divorţată de Mihai Albu, Iulia a început din nou să ţină prima pagină a ziarelor. Cu această ocazie, ne-am amintit şi noi că Iulia Albu a fost acuzată de mai multe ori că este anorexică.

Însă, pentru a le răspunde contestatarilor, Iulia a afirmat că nu este anorexică şi că mănâncă doar ce trebuie.

Iulia Albu are 45 de kilograme şi o înălţime de 1,76 metri.

Andreea Raicu s-a înfometat pentru a arăta bine

Este celebră şi apare destul de des în paginile tabloidelor, însă asta nu a împiedicat-o să se pună pe slăbit. Andreea Raicu are 1,75 metri înălţime şi 50 de kilograme şi a recunoscut că s-a înfometat pentru a slăbi.

„M-am înfometat foarte mult, m-am frustrat şi m-am chinuit. Beam apă, mâncam două frunze de salată, nu mă hrăneam“, a spus Andreea Raicu.

Oana Zăvoranu, la spital pentru că nu mânca

Despre Oana Zăvoranu se scrie tot mai rar în ultimul timp, însă aceasta are grijă să apară în prim-plan de fiecare dată când doreşte. La sfârşitul anului trecut, Oana a ajuns la spital, foarte multe persoane afirmând că aceasta a încercat să se sinucidă.

Însă, alte voci spuneau că Oana a ajuns la spital deoarece s-a înfometat, pentru a slăbi şi a arăta cât mai bine. Oana Zăvoranu are 1,70 de metri şi aproximativ 50 de kilograme.

Daniela Crudu, la un pas de a leşina în direct

Fosta asistentă a lui Capatos a fost acuzată de foarte multă lume că este grasă, iar acest lucru a afectat-o destul de tare pe Daniela Crudu. Vedeta s-a pus pe slăbit, ajungând să fie considerată anorexică. Mai mult de atât, Daniela a fost chiar la un pas să leşine în direct la „Un show păcătos“.