România mondenă: 5 vedete acuzate că nu au voce. Se pricep să cânte live?

19 Februarie 2013
Să fii artist nu este deloc uşor, iar foarte multe vedete din ţara noastră au simţit pe pielea lor acest lucru. Cântăreţe şi cântăreţi au fost acuzaţi, de-a lungul timpului, că nu au voce şi că mai bine se lasă se meserie sau nu mai cântă live.

Inna, aspru criticată

Probabil cea mai cunoscută cântăreaţă din România la nivel mondial, Inna a susţinut, duminică seară, un concert la Braşov, la deschiderea Festivalului Olimpic al Tineretului European.

Prestaţia Innei a fost aspru criticată de cei prezenţi la Braşov, iar fosta atletă Monica Iagăr a scris pe Facebook că ar trebui să o oprească cineva din cântat pe Inna. „Opriţi-o pe Inna din cântat, vă rog din suflet. Tocmai o aud pe Inna cum falsează, în viaţa mea nu am asistat la o asemenea batjocură adusă olimpismului. Mă dor urechile, pe bune. Comitetul Organizator nu a putut plăti  30.000 de euro pentru transmitere pe Eurosport dar i-a dat lui Inna 10.000 de euro“, a scris Monica Iagăr pe Facebook.

Inna a mai fost criticată şi în trecut, cel mai recent episod derulându-se la sfârşitul anului 2011, cu ocazia meciului România - Franţa, de pe Naţional Arena. Atunci, pe lângă faptul că Inna a falsat, artista nici măcar nu a ştiut toate versurile melodiei „We are the champions“.

Ascultă aici cum a cântat Inna

Anna Lesko, atacată de Radu Banciu

Realizatorul de la B1 TV este cunoscut pentru caracterul său vulcanic şi pentru faptul că atacă pe aproape toată lumea. La sfârşitul anului 2012, în vizorul lui Banciu a intrat Anna Lesko. „Poate va întâlni şi Anna Lesko pe cineva care să ştie să cânte şi să-i spună la un moment: «Domne, eu nu pot să stau în pat cu o femeie care nu are ureche muzical㻓, a spus Radu Banciu.

Dan Bălan cântă fals

Dan Bălan a susţiunt, de-a lungul carierei solo, mai multe concerte. Însă, în mintea fanilor a rămas vie amintirea unui concert susţinut la Chişinău, la sfârşitul anului 2010. Atunci, cântăreţul a falsat şi nu a ştiut versurile mai multor melodii, lăsându-şi fanii să-i cânte piesele.

Tavi Colen, acuzat de Alin Oprea că nu ştie să cânte

În anul 2006, Tavi Colen anunţa că părăseşte formaţia Talisman, însă abia anul trecut a pornit un adevărat scandal între el şi Alin Oprea, fostul său coleg de trupă.

„Nu ştia să cânte live, cânta prost. Am filmat cu Tavi când cânta extrem de prost live. Am filmări cu Tavi, un concert întreg în care cânta fals“, au fost acuzele lui Alin Oprea.

Elena Ionescu, atacată de Marcel Pavel

România a fost reprezentată la Eurovision, în anul 2012, de trupa Mandinga. Marcel Pavel, unul dintre artiştii consacraţi ai ţării noastre, şi-a dat atunci cu părerea în legătură cu melodia „Zaleilah“, dar nu a ratat ocazia de a o ataca pe Elena, solista formaţiei.

„«Zaleilah» este o piesă cu influenţe orientale, la fel ca majoritatea melodiilor compuse de Costi Ioniţă. Probabil că reţeta piesei a fost inspirată de ţara care organizează Eurovisionul, Azerbaidjan. Trupa este una bună, băieţii de la instrumente sunt foarte pricepuţi, însă sunt convins că emoţiile o vor face pe Elena să clacheze. Fata este frumoasă, se mişcă bine, dar să fim sinceri, nu are voce“, a spus Marcel Pavel.