România mondenă: 5 relaţii vechi care acum par ciudate. Iubiri uitate!

19 Iulie 2012
Notorietatea de care se bucură vedetele le-a făcut de multe ori să-şi găsească jumătatea foarte repede, însă cu siguranţă există şi celebrităţi care regretă anumite relaţii din trecut.

Vă readucem în atenţie câteva iubiri de care aţi uitat cu siguranţă şi despre care este greu de crezut că ar mai rezista în zilele noastre.

Mircea Badea şi Oana Zăvoranu

Cu toate că niciuna dintre vedete nu a recunoscut oficial că ar fi avut vreo relaţie, actualul iubit al Oanei Zăvoranu a aruncat bomba: Zăvo s-a iubit, în urmă cu aproximativ 12 ani, cu Mircea Badea. „Oana s-a iubit cu Mircea Badea! Mi-a spus-o chiar ea“, a spus Răzvan Dumitrescu în direct la TV.

Această afirmaţie pare a fi una credibilă, dacă ne luăm după răspunsul pe care l-a oferit Oana Zăvoranu în urmă cu o lună la o altă emisiune, după ce a fost întrebată dacă a avut o relaţie cu Mircea Badea. „Eu şi Mircea am fost prieteni buni, ne cunoaştem. Acum ştiu eu dacă am fost împreună, nu ştiu, poate“, a spus aceasta.

Contactat de jurnaliştii de la Click!, Pepe, fostul soţ al Oanei Zăvoranu, nu s-a arătat surprins de afirmaţiile lui Răzvan Dumitrescu. „Au fost împreună înainte ca ea să fie cu mine, nu în timpul relaţiei noastre, aşa că nu m-a deranjat. Eu nu am dat niciodată nume ale bărbaţilor cu care a avut treabă ea“, a spus Pepe.

Pe lângă relaţia cu Mircea Badea, Oana Zăvoranu a mai avut o relaţie „imposibilă“ şi cu Gabriel Coveşeanu (Cove), pe vremea când acesta era asistentul Andreei Marin la „Surprize, surprize“. Mai mult, se spune că Oana Zăvoranu a devenit celebră tocmai datorită lui Cove, deoarece ea era la vremea aceea doar „iubita asistentului Zânei“.

Liviu Vârciu şi Jojo

Puţină lume îşi mai aminteşte de relaţia dintre Cătălina Ionescu, alias Jojo, şi Liviu Vârciu. Cele două vedete au trăit o scurtă dar intensă poveste de dragoste la începutul anilor 2000, care s-a încheiat, după cum spune Liviu, după ce Jojo l-a înşelat.

„Jojo a fost una dintre femeile pe care le-am iubit cel mai mult. Are şi acum iniţialele mele pe inelar, LV, însă le-a transformat între timp în LOVE“, a spus Liviu Vârciu.

Dan Bittman şi Sorana

Gurile rele au vorbit, în anul 2007, despre o relaţie între Sorana (ex-A.S.I.A.) şi Dan Bittman. Cunoscut ca un Don Juan al showbiz-ului autohton, Dan Bittman a spus de mai multe ori la acea vreme că dacă se gândeşte la femeia ideală în minte îi vine doar Sorana. După aceste declaraţii, cei doi au fost surprinşi de paparazzi la mare, acolo unde s-au distrat în club şi au fost foarte tandri, retrăgându-se apoi în camera de hotel.

Prin patul lui Dan Bittman au mai trecut, printre altele, Tania Budi, Mihaela Rădulescu şi Alina Chivulescu.

Lucian Viziru şi Catrinel Sandu

Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste între anii 1999 şi 2004. După ce s-au despărţit, fiecare a luat-o pe un alt drum, iar între ei nu a mai rămas nici măcar o relaţie de prietenie.

„Deşi am sperat că lucrurile se vor redresa şi vor fi ca înainte, povestea noastră a luat sfârşit şi nu se mai poate repara nimic. Fără să ne dam seama s-a creat o distanţă între noi care ne impiedică să mai fim împreună“, spunea Lucian Viziru.

Irinel Columbeanu şi Romaniţa Iovan

Cu mulţi ani în urmă, afaceristul Irinel Columbeanu şi Romaniţa Iovan au trăit o poveste de dragoste lungă de zece ani. Relaţia lor a luat sfârşit atunci când Irinel a cunoscut-o pe Anna Lesko, alături de care a trăit o nouă aventură frumoasă.

Mai târziu, Irinel Columbeanu avea să se căsătorească cu Monica Gabor, iar Romaniţa Ciolcan cu pilotul Adrian Iovan.